Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Esnafın park isyanı

GÜNCEL 04.12.2017 - 09:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2440+ kez okundu.
 

Esnafın park isyanı

Didim esnafı dükkân önüne park edilen araçlara isyan etti

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde, dükkân önlerine park edilen araçlara esnaflar tepki gösterdi. Her yıl sürekli göç alan ilçede nüfus yoğunluğuna bağlı olarak esnaf ve araç sayısında da artışların yaşandığını belirten Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Erul, 4 yıl önce ilçede bin 150 olan esnaf sayısının bugün odaya üye iki bin aktif esnafın yer aldığını belirtti.  Didim esnafını en çok etkileyen nedenlerden biri dükkân önlerine park edile araçların olduğunu, esnafın buna isyan ettiğini ifade eden Erul, yaya kaldırım genişlik mesafesinin de dar olması nedeniyle dükkanlara alışverişe gelecek olan müşterilerin zor anlar yaşadığını savundu. Esnaf yoğunluğunun tespiti yapılarak bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılmasıyla yerinde çözümlerin aranması, hizmetlerin eşit mesafede esnaflara verilmesi gerektiğini ifade eden Erul, belediye, resmi kurumlar, odalar ve sivil tolum kuruluşların da katılımı ile geniş bir platformda konunun gündeme alınmasını, her yıl büyüyen ilçede bu gün yaşanan sorunların yaşanmaması için ileriye dönük planlamaların yapılması birçok esnaf arkadaşlarında görüşü olduğunu ve kendisinin de bir esnaf olarak mücadele edeceğini belirtti.
Didim esnafı dükkân önüne park edilen araçlara isyan etti

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde, dükkân önlerine park edilen araçlara esnaflar tepki gösterdi.

Her yıl sürekli göç alan ilçede nüfus yoğunluğuna bağlı olarak esnaf ve araç sayısında da artışların yaşandığını belirten Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Erul, 4 yıl önce ilçede bin 150 olan esnaf sayısının bugün odaya üye iki bin aktif esnafın yer aldığını belirtti.

 Didim esnafını en çok etkileyen nedenlerden biri dükkân önlerine park edile araçların olduğunu, esnafın buna isyan ettiğini ifade eden Erul, yaya kaldırım genişlik mesafesinin de dar olması nedeniyle dükkanlara alışverişe gelecek olan müşterilerin zor anlar yaşadığını savundu.

Esnaf yoğunluğunun tespiti yapılarak bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılmasıyla yerinde çözümlerin aranması, hizmetlerin eşit mesafede esnaflara verilmesi gerektiğini ifade eden Erul, belediye, resmi kurumlar, odalar ve sivil tolum kuruluşların da katılımı ile geniş bir platformda konunun gündeme alınmasını, her yıl büyüyen ilçede bu gün yaşanan sorunların yaşanmaması için ileriye dönük planlamaların yapılması birçok esnaf arkadaşlarında görüşü olduğunu ve kendisinin de bir esnaf olarak mücadele edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.