Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Esnafın başkan arayışı sürüyor

GÜNCEL 18.01.2018 - 08:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2850+ kez okundu.
 

Esnafın başkan arayışı sürüyor

Başkan adayları esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı

AYDIN- Aydın'ın Didim ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için üç adayın yarışacağı bildirildi. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, tekrar aday olacağını açıklarken, yönetim kurulu üyesi Şerif Erul ile odanın eski yöneticilerinden ve uzun yıllar odada 2. başkanlık görevini yürüten Aydın Bener de aday olduğunu açıkladı. Odanın üyesi Nihat Özçevik, seçime sayılı günler kala başkan adayları esnaf ziyaretlerini sıklaştırarak ilçede esnaf sorunlarının çözümü için yapacakları çalışmalar hakkında bilgi aktardıklarını i ifade etti. Kendisinin de bir kahvehane işletmecisi olarak mevcut yönetime muhalif olduğunu belirten Özçevik, orta ve küçük ölçekli esnafın büyük alışveriş merkezleri karşısın da zor anlar yaşadığını, mevcut yönetimin yetersiz kaldığını savunarak çoğu küçük esnafın kapatma noktasına geldiğini söyledi. Didim’de faaliyet gösteren esnafın yeni başkan arayışı içinde olduğunu kaydeden Özçevik, 21 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi için 2 bin aktif üyenin toplanıp çoğunluğun sağlanması ile seçimin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
Başkan adayları esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı

AYDIN- Aydın'ın Didim ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için üç adayın yarışacağı bildirildi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, tekrar aday olacağını açıklarken, yönetim kurulu üyesi Şerif Erul ile odanın eski yöneticilerinden ve uzun yıllar odada 2. başkanlık görevini yürüten Aydın Bener de aday olduğunu açıkladı. Odanın üyesi Nihat Özçevik, seçime sayılı günler kala başkan adayları esnaf ziyaretlerini sıklaştırarak ilçede esnaf sorunlarının çözümü için yapacakları çalışmalar hakkında bilgi aktardıklarını i ifade etti.

Kendisinin de bir kahvehane işletmecisi olarak mevcut yönetime muhalif olduğunu belirten Özçevik, orta ve küçük ölçekli esnafın büyük alışveriş merkezleri karşısın da zor anlar yaşadığını, mevcut yönetimin yetersiz kaldığını savunarak çoğu küçük esnafın kapatma noktasına geldiğini söyledi.

Didim’de faaliyet gösteren esnafın yeni başkan arayışı içinde olduğunu kaydeden Özçevik, 21 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi için 2 bin aktif üyenin toplanıp çoğunluğun sağlanması ile seçimin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.