Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Esnafa Evet'i anlattılar

SİYASET 26.03.2017 - 12:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3827+ kez okundu.
 

Esnafa Evet'i anlattılar

Aydın AK Parti sanayi esnafına ‘evet’i anlattı

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan referandum çalışmaları kapsamında AYMAS Galericiler ve 2. Sanayi Sitesinde esnafını ziyaret etti. Mehmet Edem, Efeler’de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek referandumda ‘Evet’ için destek istedi. Yeni anayasanın önemini anlatan Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin önemini aktararak 16 Nisan’da destek istedi. Erdem, “Azimle, inançla büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize ulaşmak için gelecek nesillere daha müreffeh bir Türkiye hazırlamalıyız. 16 Nisan’da ‘Evet’ ile cumhuriyet güçlenecek, birlikte kurduğumuz Ccmhuriyetimizi hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte milleti gücünün üzerinde hiçbir güç kalmayacak. Siyaset güçlenecek, kurulacak hükümetlerin demokrasi standartları ileriye taşınacak” dedi. ‘Hayır’ cephesini eleştiren Erdem, "Mevcut sistemin açmazlarını aslında ‘hayır’ cılar da biliyorlar fakat bunu açıkça dile getiremiyorlar. Anayasa değişikliğini okumadan halkımızı yanıltmak için akla hayale gelmeyen varsayımlar oluşturuyorlar. Türkiye, Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle mevcut sistemin prangalarını 16 Nisan'da söküp atacak inşallah” diye konuştu.
Aydın AK Parti sanayi esnafına ‘evet’i anlattı

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan referandum çalışmaları kapsamında AYMAS Galericiler ve 2. Sanayi Sitesinde esnafını ziyaret etti.

Mehmet Edem, Efeler’de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek referandumda ‘Evet’ için destek istedi. Yeni anayasanın önemini anlatan Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin önemini aktararak 16 Nisan’da destek istedi. Erdem, “Azimle, inançla büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize ulaşmak için gelecek nesillere daha müreffeh bir Türkiye hazırlamalıyız. 16 Nisan’da ‘Evet’ ile cumhuriyet güçlenecek, birlikte kurduğumuz Ccmhuriyetimizi hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte milleti gücünün üzerinde hiçbir güç kalmayacak. Siyaset güçlenecek, kurulacak hükümetlerin demokrasi standartları ileriye taşınacak” dedi.

‘Hayır’ cephesini eleştiren Erdem, "Mevcut sistemin açmazlarını aslında ‘hayır’ cılar da biliyorlar fakat bunu açıkça dile getiremiyorlar. Anayasa değişikliğini okumadan halkımızı yanıltmak için akla hayale gelmeyen varsayımlar oluşturuyorlar. Türkiye, Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle mevcut sistemin prangalarını 16 Nisan'da söküp atacak inşallah” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.