Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Esnaf temsilcilerinden Didim Vergi Dairesi’ne ziyaret

GÜNCEL 13.09.2018 - 12:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3453+ kez okundu.
 

Esnaf temsilcilerinden Didim Vergi Dairesi’ne ziyaret

Aydın'ın Didim ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi, Didim Vergi Dairesi’ni ziyaret etti.

AYDIN- Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın vergi daireleri ile ilgi yeni yönetmenlikler hakkında bilgi verdi. Esnafın sorunları ve sorunların çözümü yönünde her zaman esnafın yanında olduklarını ifade eden Esnaf Odası Başkanı Şerif Erul, yönetime geldikleri günden bu yana esnafın kurumlarla olan işlerinin zaman kaybına uğratmadan zamanında yapılması için gerek resmi kurumlar gerekse sivil topum kuruluşları ile diyalog içerisinde olduklarını belirtti. Gerçekleştirilen ziyarete, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik ve Genel Sekreter Ayşe Durmaz da katıldı.
Aydın'ın Didim ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi, Didim Vergi Dairesi’ni ziyaret etti.

AYDIN- Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın vergi daireleri ile ilgi yeni yönetmenlikler hakkında bilgi verdi.

Esnafın sorunları ve sorunların çözümü yönünde her zaman esnafın yanında olduklarını ifade eden Esnaf Odası Başkanı Şerif Erul, yönetime geldikleri günden bu yana esnafın kurumlarla olan işlerinin zaman kaybına uğratmadan zamanında yapılması için gerek resmi kurumlar gerekse sivil topum kuruluşları ile diyalog içerisinde olduklarını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyarete, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik ve Genel Sekreter Ayşe Durmaz da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.