Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Esnaf Odaları'ndan Başkan Alıcık'a ziyaret

GÜNCEL 12.03.2018 - 17:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3165+ kez okundu.
 

Esnaf Odaları'ndan Başkan Alıcık'a ziyaret

Nazilli Manavlar Esnaf Odası ve Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ayrı ayrı heyetler halinde ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Manavlar Esnaf Odası Başkanı Kemal Cansız, Başkan Yardımcısı Duygu Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Aksoy, İbrahim Yazıcı, Nadir Özkaya, Celalettin Taşkın, İbrahim Taşdemir ve Reşit Taşdemir, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Cansız ve yönetimine teşekkür eden Başkan Alıcık, “Nazilli bir sanayi ve üniversite şehri. Fakat her şeyden önce bir tarım şehri. Bunu her zaman dile getiriyoruz. Geçmişten bugüne Nazillimizde değişmeyen ve korunması gereken şeylerin başında tarım geliyor. Nazilli Belediyesi olarak bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye’nin en lezzetli ve en verimli tarım ürünleri Nazillimizde yetişiyor. Bunu en iyi manav kardeşlerim bilir. Ben kendilerine her zaman özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Her meslekte olduğu gibi manavlık mesleğinin de bir takım zorlukları var. Fakat onlar şartlar ne olursa olsun mesleklerini devam ettiriyorlar” sözlerini kaydetti. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyen Cansız ve yeni yönetimi, Başkan Alıcık ile fotoğrafı çekilerek, üzerinde ‘Odamıza ve üyemiz esnafa yapmış olduğunuz katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz’ yazılı plaket takdim etti. İKİNCİ ZİYARET BAŞKAN AKYOL VE ARKADAŞLARINDAN Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Akyol ve yönetimi de Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Akyol, Başkan Yardımcısı Ahmet Kirişoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Yarangünü, Sabri Pehlivan, Cihan Koparan, Yusuf Danacı, Mehmet ali Kızıl, Hüseyin Yetkiner ve Denetim Kurulu Başkanı Bünyamin Tortumlu, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Akyol ve yönetimine teşekkür eden Başkan Alıcık, “Yeni görevinde Mehmet kardeşime başarılar diliyorum. Esnafımız ve Nazillimiz için hayırlı uğurlu olsun. Oda başkanlarımız yoğun bir şekilde çalışıp üyelerinin sorunlarını dinliyorlar. Bu nedenle esnaf odaları ile ilgili çözülmeyecek bir sıkıntı yaşamıyoruz. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Bu nedenle esnaf olmanın zorluklarını iyi bilirim. Kardeşlerimizin içi rahat olsun. Nazilli Belediyesi olarak esnafın yanındayız” ifadelerini kullandı.
Nazilli Manavlar Esnaf Odası ve Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ayrı ayrı heyetler halinde ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Manavlar Esnaf Odası Başkanı Kemal Cansız, Başkan Yardımcısı Duygu Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Aksoy, İbrahim Yazıcı, Nadir Özkaya, Celalettin Taşkın, İbrahim Taşdemir ve Reşit Taşdemir, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Cansız ve yönetimine teşekkür eden Başkan Alıcık, “Nazilli bir sanayi ve üniversite şehri. Fakat her şeyden önce bir tarım şehri. Bunu her zaman dile getiriyoruz. Geçmişten bugüne Nazillimizde değişmeyen ve korunması gereken şeylerin başında tarım geliyor. Nazilli Belediyesi olarak bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye’nin en lezzetli ve en verimli tarım ürünleri Nazillimizde yetişiyor. Bunu en iyi manav kardeşlerim bilir. Ben kendilerine her zaman özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Her meslekte olduğu gibi manavlık mesleğinin de bir takım zorlukları var. Fakat onlar şartlar ne olursa olsun mesleklerini devam ettiriyorlar” sözlerini kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyen Cansız ve yeni yönetimi, Başkan Alıcık ile fotoğrafı çekilerek, üzerinde ‘Odamıza ve üyemiz esnafa yapmış olduğunuz katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz’ yazılı plaket takdim etti.

İKİNCİ ZİYARET BAŞKAN AKYOL VE ARKADAŞLARINDAN

Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Akyol ve yönetimi de Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Akyol, Başkan Yardımcısı Ahmet Kirişoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Yarangünü, Sabri Pehlivan, Cihan Koparan, Yusuf Danacı, Mehmet ali Kızıl, Hüseyin Yetkiner ve Denetim Kurulu Başkanı Bünyamin Tortumlu, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Akyol ve yönetimine teşekkür eden Başkan Alıcık, “Yeni görevinde Mehmet kardeşime başarılar diliyorum. Esnafımız ve Nazillimiz için hayırlı uğurlu olsun. Oda başkanlarımız yoğun bir şekilde çalışıp üyelerinin sorunlarını dinliyorlar. Bu nedenle esnaf odaları ile ilgili çözülmeyecek bir sıkıntı yaşamıyoruz. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Bu nedenle esnaf olmanın zorluklarını iyi bilirim. Kardeşlerimizin içi rahat olsun. Nazilli Belediyesi olarak esnafın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.