Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Esnaf iftarda buluştu

GÜNCEL 29.05.2017 - 13:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2755+ kez okundu.
 

Esnaf iftarda buluştu

Nazilli Kasaplar ve Lokantacılar Odası, üyelerine iftar yemeği verdi. Mimar Ahmet Şensan Kültür Merkezi’ndeki yemeğe yaklaşık bin kişi katıldı.

AYDIN- Nazilli Kasaplar ve Lokantacılar Odası yönetimi tarafından Ramazan ayının 2. gününde oda üyeleri ve protokol üyelerine iftar yemeği verildi. Yemeğe Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Güven Eker, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, oda üyeleri ve aileleri katıldı. Müftü Necati Topaloğlu’nun okuduğu yemek duasının ardından yemek sona erdi. Ramazanlar kardeşlik, dostluk ve bereket ayıdır Yemekte konuşan Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, öncelikle tüm üyelerinin ramazan ayını tebrik ederek, “Ramazanlar kardeşlik, dostluk ve bereket ayıdır. Oda üyelerimiz, eşleri ve çocukları ile iftar yemeğinde buluştu. Bu ay, küskünlerin barıştığı bir ay. Odalarımız gerçekten kısıtlı bütçelerle bu tür etkinlikleri organize etmeye, birlik ve beraberliği artırmaya çalışıyorlar. Oda Başkanımız Mahmut Arslan’a teşekkür ediyorum. Keşke tüm odalarımızın bütçeleri iyi olsa da bu tür etkinliklerde yer alabilseler. Ama ilerde onlar da bu tür etkinlikler yapacaklar. Dayanışma, kardeşlik ve dostluğun zirveye ulaştığı Ramazan Ayının sonunda bayrama kavuşmak dileğiyle herkesin ramazanını kutluyorum” dedi.
Nazilli Kasaplar ve Lokantacılar Odası, üyelerine iftar yemeği verdi. Mimar Ahmet Şensan Kültür Merkezi’ndeki yemeğe yaklaşık bin kişi katıldı.

AYDIN- Nazilli Kasaplar ve Lokantacılar Odası yönetimi tarafından Ramazan ayının 2. gününde oda üyeleri ve protokol üyelerine iftar yemeği verildi. Yemeğe Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Güven Eker, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, oda üyeleri ve aileleri katıldı. Müftü Necati Topaloğlu’nun okuduğu yemek duasının ardından yemek sona erdi.

Ramazanlar kardeşlik, dostluk ve bereket ayıdır

Yemekte konuşan Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, öncelikle tüm üyelerinin ramazan ayını tebrik ederek, “Ramazanlar kardeşlik, dostluk ve bereket ayıdır. Oda üyelerimiz, eşleri ve çocukları ile iftar yemeğinde buluştu. Bu ay, küskünlerin barıştığı bir ay. Odalarımız gerçekten kısıtlı bütçelerle bu tür etkinlikleri organize etmeye, birlik ve beraberliği artırmaya çalışıyorlar. Oda Başkanımız Mahmut Arslan’a teşekkür ediyorum. Keşke tüm odalarımızın bütçeleri iyi olsa da bu tür etkinliklerde yer alabilseler. Ama ilerde onlar da bu tür etkinlikler yapacaklar. Dayanışma, kardeşlik ve dostluğun zirveye ulaştığı Ramazan Ayının sonunda bayrama kavuşmak dileğiyle herkesin ramazanını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.