Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Esnaf dükkan kapatıyor

EKONOMİ 05.02.2019 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3666+ kez okundu.
 

Esnaf dükkan kapatıyor

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, müşteri bulamayan birçok esnafın dükkanını kapattığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre Didim’de, aralarında büyük alışveriş merkezlerin de yer aldığı birçok esnafın müşteri olmadığı için kepenk kapattığını ifade eden esnaf Özlem Güntaş, ilçenin turizme açık bir bölge olduğu, sezonun 5- 6 ay ile sınırlı kalması, yılın kalan diğer ayların da çoğu turizme dönük çalışan esnafın mağdur olduğunu belirtti. İlçenin yeterince tanıtılmadığını öne süren Güntaş, yıllardır ilçede turizmin çeşitlendirilmesine sezonun 8-9 aya uzatılmasına yönelik projelerin hazırlandığı, ancak bunların bir türlü uygulamaya geçilmediğini ifade etti. Son zamanlarda döviz kuru ve enflasyonda ki yükselişin, vatandaşın alım gücünü düşürdüğünü, ilçe merkezinde çarşı esnafın da zor anlar yaşadığını belirten Güntaş, ilçede çoğu esnafın müşteri kaybettiğinden kepenk kapattığına tanık olduklarını sözlerine ekledi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, müşteri bulamayan birçok esnafın dükkanını kapattığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre Didim’de, aralarında büyük alışveriş merkezlerin de yer aldığı birçok esnafın müşteri olmadığı için kepenk kapattığını ifade eden esnaf Özlem Güntaş, ilçenin turizme açık bir bölge olduğu, sezonun 5- 6 ay ile sınırlı kalması, yılın kalan diğer ayların da çoğu turizme dönük çalışan esnafın mağdur olduğunu belirtti. İlçenin yeterince tanıtılmadığını öne süren Güntaş, yıllardır ilçede turizmin çeşitlendirilmesine sezonun 8-9 aya uzatılmasına yönelik projelerin hazırlandığı, ancak bunların bir türlü uygulamaya geçilmediğini ifade etti.

Son zamanlarda döviz kuru ve enflasyonda ki yükselişin, vatandaşın alım gücünü düşürdüğünü, ilçe merkezinde çarşı esnafın da zor anlar yaşadığını belirten Güntaş, ilçede çoğu esnafın müşteri kaybettiğinden kepenk kapattığına tanık olduklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.