Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Esnaf, DTO Yönetimini kutladı

GÜNCEL 26.04.2018 - 15:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3623+ kez okundu.
 

Esnaf, DTO Yönetimini kutladı

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

AYDIN– Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve 2. Başkan Nihat Özçevik, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş’ı makamında ziyaret etti. Erul ve Özçevik, Erbaş’a seçildiği görevinin Didim ve ilçe esnafına hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Ziyarette Didim Esnaf Odası ve Didim Ticaret Odası üyelerinin ortak sorunları, odaların müşterek çalışmalar yapması, birlikte toplantılar gerçekleştirilmesi ve ilçe ekonomisi hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

AYDIN– Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve 2. Başkan Nihat Özçevik, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş’ı makamında ziyaret etti. Erul ve Özçevik, Erbaş’a seçildiği görevinin Didim ve ilçe esnafına hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Ziyarette Didim Esnaf Odası ve Didim Ticaret Odası üyelerinin ortak sorunları, odaların müşterek çalışmalar yapması, birlikte toplantılar gerçekleştirilmesi ve ilçe ekonomisi hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.