Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Esnaf da ‘Jeotermale Hayır’ diyor

GÜNCEL 31.07.2019 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4027+ kez okundu.
 

Esnaf da ‘Jeotermale Hayır’ diyor

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, yarın yapılacak olan “Jeotermale hayır” eylemini desteklediğini ilginç bir açıklamayla sosyal medya facebook hesabından duyurdu.

AYDIN- Başkan Algün, açıklamasında, bugüne kadar hiç “jeotermale hayır“ demediğini vurgulayarak, şu görüşleri dile getirdi: “Bugüne kadar hiç “jeotermale hayır“  dememiştim. Aydın’ın değerinin Aydın ve Aydınlıyı yok edeceğini hiç düşünmemiştim! Verimli tarım alanları ve insanlarımıza daha çok katkı yapacağını düşünmüştüm! Ancak geldiğimiz noktada işgale uğramış bir şehir ve millet haline geldiğimiz ve hala daha ciddi bir rapor hazırlanmadığı için yarın yapılacak eylemi destekliyorum. Bu şehir, bu millet, sonsuza kadar bu topraklarda yaşayacak. Toprağımıza ve çevremize sahip çıkmak zorundayız.”
Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, yarın yapılacak olan “Jeotermale hayır” eylemini desteklediğini ilginç bir açıklamayla sosyal medya facebook hesabından duyurdu.

AYDIN- Başkan Algün, açıklamasında, bugüne kadar hiç “jeotermale hayır“ demediğini vurgulayarak, şu görüşleri dile getirdi:

“Bugüne kadar hiç “jeotermale hayır“  dememiştim. Aydın’ın değerinin Aydın ve Aydınlıyı yok edeceğini hiç düşünmemiştim! Verimli tarım alanları ve insanlarımıza daha çok katkı yapacağını düşünmüştüm!

Ancak geldiğimiz noktada işgale uğramış bir şehir ve millet haline geldiğimiz ve hala daha ciddi bir rapor hazırlanmadığı için yarın yapılacak eylemi destekliyorum. Bu şehir, bu millet, sonsuza kadar bu topraklarda yaşayacak. Toprağımıza ve çevremize sahip çıkmak zorundayız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.