Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eski ve yeni mezunlar buluştu

EĞİTİM 16.05.2017 - 12:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3272+ kez okundu.
 

Eski ve yeni mezunlar buluştu

Nazilli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) düzenlediği Bahar Şenliği’yle eski ve yeni öğrencileri okulda bir araya getirdi.

AYDIN- Nazilli protokolünün de büyük destek verdiği etkinlikte eski ve yeni mezunlar okullarına gelerek mezun olacak öğrencilerle kaynaştı. Gün boyu süren etkinlikte çeşitli yarışmalar ve halk oyunları gösterileri düzenlenirken konuklara lokma ve pilav ikramında da bulunuldu. Nazilli’de İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eski mezunlarla okuyan öğrencilerini kaynaştırmak amacıyla 6 senedir geleneksel hale gelen Bahar Şenliği düzenledi. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinliğe AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Latif Akgün, Yılmaz Bilen, okul müdürleri, öğretmenler, eski mezunlar ve öğrenciler katıldı. Yazgan’dan, emeği geçenlere teşekkür Okul olarak 6 senedir bu etkinliği yaptıklarını ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Yazgan, “Bu etkinliğimizin içerisinde özellikle öğrencilerimizin sosyal anlamda gelişmeleri için katkı sağlamak amacıyla yıl boyunca yapmış olduğu hazırlıkları sergileyelim ve yarışmaların ödüllerini verelim istedik. Havaların ısınmasıyla birlikte derse olan ilgi ve alaka azalıyor. Bu yüzden böyle etkinlikler yaparak bu ilgiyi tekrar toplamaya niyetimiz vardı. Bu seneki katılımımız yoğun oldu. 1150 mezunumuzdan büyük bölümü geldi. Velilerimizin de katılımı ile öğrenci, veli ve öğretmen ayağını sağlamlaştırmış olduk. Öğrenci sadece bilgi ve beceri kazanması değildir, sosyal hayatı ve yaşamı kazanmasıdır. Bu etkinliğimizi geleneksel halde her yıl yapıyoruz. Bu yılki etkinliğimize Nazilli Halk Eğitimi Merkezimiz de destek verdi” dedi.
Nazilli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) düzenlediği Bahar Şenliği’yle eski ve yeni öğrencileri okulda bir araya getirdi.

AYDIN- Nazilli protokolünün de büyük destek verdiği etkinlikte eski ve yeni mezunlar okullarına gelerek mezun olacak öğrencilerle kaynaştı. Gün boyu süren etkinlikte çeşitli yarışmalar ve halk oyunları gösterileri düzenlenirken konuklara lokma ve pilav ikramında da bulunuldu.

Nazilli’de İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eski mezunlarla okuyan öğrencilerini kaynaştırmak amacıyla 6 senedir geleneksel hale gelen Bahar Şenliği düzenledi. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinliğe AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Latif Akgün, Yılmaz Bilen, okul müdürleri, öğretmenler, eski mezunlar ve öğrenciler katıldı.

Yazgan’dan, emeği geçenlere teşekkür

Okul olarak 6 senedir bu etkinliği yaptıklarını ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Yazgan, “Bu etkinliğimizin içerisinde özellikle öğrencilerimizin sosyal anlamda gelişmeleri için katkı sağlamak amacıyla yıl boyunca yapmış olduğu hazırlıkları sergileyelim ve yarışmaların ödüllerini verelim istedik. Havaların ısınmasıyla birlikte derse olan ilgi ve alaka azalıyor. Bu yüzden böyle etkinlikler yaparak bu ilgiyi tekrar toplamaya niyetimiz vardı. Bu seneki katılımımız yoğun oldu. 1150 mezunumuzdan büyük bölümü geldi. Velilerimizin de katılımı ile öğrenci, veli ve öğretmen ayağını sağlamlaştırmış olduk. Öğrenci sadece bilgi ve beceri kazanması değildir, sosyal hayatı ve yaşamı kazanmasıdır. Bu etkinliğimizi geleneksel halde her yıl yapıyoruz. Bu yılki etkinliğimize Nazilli Halk Eğitimi Merkezimiz de destek verdi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.