Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Eski Bakan Coşkun'dan, AYTO’ya ziyaret

GÜNCEL 21.10.2017 - 16:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2367+ kez okundu.
 

Eski Bakan Coşkun'dan, AYTO’ya ziyaret

Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Eski Başkanı Ali Coşkun, Aydın Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette Aydın Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Yönetim Kurulu Üyeleri Denizhan Sandıklılı, Kanat Ay Karul, Sertuğ Yakan ve Genel Sekreter İlknur Kabasakal hazır bulundular. Aydın ekonomisinin yoğun bir şekilde masaya yatırıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aydın Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, “Aydın ekonomisinin gelişmesi için hazırladığımız raporları özet olarak Bakanımıza sunduk. Görev aldığım Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ilgili eski Başkanımızı ve Bakanımızı Aydın’ da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk’’dedi. Ali Coşkun ise, Aydın’a Efelik almaya geldim diyerek başladığı sözlerine, “Eskiden beri Efelik Kültürüne hayranlığım vardır. Efelik de Aydından alınır. Başkanlık dönemimde de ve şimdi de Aydınımızın sorunlarını takip etmeye gayret ediyorum’’ dedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken ile Eski Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Ali Coşkun arasında uzunca bir süre Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başarılı çalışmaları görüşüldü. Ziyaretin sonunda Bakana Aydın İnciri ve Efe Heykeli hediye edildi.
Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Eski Başkanı Ali Coşkun, Aydın Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette Aydın Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Yönetim Kurulu Üyeleri Denizhan Sandıklılı, Kanat Ay Karul, Sertuğ Yakan ve Genel Sekreter İlknur Kabasakal hazır bulundular. Aydın ekonomisinin yoğun bir şekilde masaya yatırıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aydın Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, “Aydın ekonomisinin gelişmesi için hazırladığımız raporları özet olarak Bakanımıza sunduk. Görev aldığım Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ilgili eski Başkanımızı ve Bakanımızı Aydın’ da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk’’dedi.

Ali Coşkun ise, Aydın’a Efelik almaya geldim diyerek başladığı sözlerine, “Eskiden beri Efelik Kültürüne hayranlığım vardır. Efelik de Aydından alınır. Başkanlık dönemimde de ve şimdi de Aydınımızın sorunlarını takip etmeye gayret ediyorum’’ dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken ile Eski Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Ali Coşkun arasında uzunca bir süre Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başarılı çalışmaları görüşüldü. Ziyaretin sonunda Bakana Aydın İnciri ve Efe Heykeli hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.