Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eski Bakan Arıcı tedavi altında

SAĞLIK 04.02.2017 - 09:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3585+ kez okundu.
 

Eski Bakan Arıcı tedavi altında

Denizlili siyasetçi ve 48. Hükümet Dönemi’nin Enerji Bakanlarından Muzaffer Arıcı, Aydın’da tedaviye alındı.

AYDIN- Bir süredir rahatsız olan ve Memleketi Denizli’den Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen eski Bakan Arıcı’nın koroner Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altında olduğu belirtildi. Aydın’da hafta başında sevk ile gelen Eski Bakan Muzaffer Arıcı, Mesut Yılmaz’ın başbakanlık yaptığı 48. Hükümet döneminde 23 Haziran 1991 20 Kasım 1991 tarihleri arasında bakanlık yaptığı öğrenildi. 1943 Denizli doğumlu olan eski Bakan Muzaffer Arıcı’nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Denizlili siyasetçi ve 48. Hükümet Dönemi’nin Enerji Bakanlarından Muzaffer Arıcı, Aydın’da tedaviye alındı.

AYDIN- Bir süredir rahatsız olan ve Memleketi Denizli’den Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen eski Bakan Arıcı’nın koroner Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altında olduğu belirtildi.

Aydın’da hafta başında sevk ile gelen Eski Bakan Muzaffer Arıcı, Mesut Yılmaz’ın başbakanlık yaptığı 48. Hükümet döneminde 23 Haziran 1991 20 Kasım 1991 tarihleri arasında bakanlık yaptığı öğrenildi. 1943 Denizli doğumlu olan eski Bakan Muzaffer Arıcı’nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.