Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Esintiler' resim sergisi Kuşadası’nda açıldı

SANAT 27.02.2018 - 19:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3292+ kez okundu.
 

'Esintiler' resim sergisi Kuşadası’nda açıldı

Ressam Mualla Yorgancıoğlu’nun "Esintiler" isimli resim sergisi, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı.

AYDIN - Yorgancıoğlu’nun suluboya tablolarından oluşan “Esintiler” isimli sergisinin açılışına çok sayıda Kuşadalı sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve İzmir Resim Heykel Müzesi sanatçısı Ertuğrul Saraç da katıldı. Sergi açılında konuşan Yorgancıoğlu, resim alanındaki gelişiminde İzmir Resim Heykel Müzesi eğitmeni ve sanatçısı Ertuğrul Saraç’ın büyük katkısı olduğunu belirtti. Yorgancıoğlu, serginin açılış sürecinde verdiği destekten dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti. Ressam Mualla Yorgancıoğlu’nun "Esintiler" isimli suluboya resim sergisi 4 Mart tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilir.
Ressam Mualla Yorgancıoğlu’nun "Esintiler" isimli resim sergisi, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı.

AYDIN - Yorgancıoğlu’nun suluboya tablolarından oluşan “Esintiler” isimli sergisinin açılışına çok sayıda Kuşadalı sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve İzmir Resim Heykel Müzesi sanatçısı Ertuğrul Saraç da katıldı. Sergi açılında konuşan Yorgancıoğlu, resim alanındaki gelişiminde İzmir Resim Heykel Müzesi eğitmeni ve sanatçısı Ertuğrul Saraç’ın büyük katkısı olduğunu belirtti. Yorgancıoğlu, serginin açılış sürecinde verdiği destekten dolayı Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

Ressam Mualla Yorgancıoğlu’nun "Esintiler" isimli suluboya resim sergisi 4 Mart tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde görülebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.