Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Esin Sokak, başardı

GÜNCEL 30.07.2018 - 19:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3098+ kez okundu.
 

Esin Sokak, başardı

Söke Belediyesi’nin yeni açtığı yol ne kadar önemli olduğunu kanıtladı. Fevzipaşa ile Yenikent’i birbirine bağlayan Esin Sokak önemli sınavı başarıyla geçti.

AYDIN- Söke Belediyesi tarafından açılan ve Yenikent Mahallesi ile Fevzipaşa Mahallesi’ni birbirine bağlayan Esin Sokak, önemli sınavını başarıyla veriyor. Özellikle hastane bölgesindeki trafiği rahatlatması, Salı günleri Fevzipaşa Mahallesi’nde kurulan pazaryerinden dolayı trafik akışının sağlıklı sürdürülmesi bakımından önemsenen Esin Sokak, sürücüleri rahatlattı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları nedeniyle Faik Kocagöz Caddesi birkaç gün trafiğe kapatılınca, Söke Belediyesi tarafından açılarak faaliyete geçirilen Esin Sokak, ilk ve önemli sınavlarından birini verdi. Şehiriçi minibüsleri başta olmak üzere hastaneye gelen ambulanslar dahi Esin Sokak’ta açılan asfalt yolu kullanır oldu. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın talimatıyla Söke’ye kazandırılan yeni yol, başta şehiriçi minibüs şoförleri olmak üzere güzergahı kullanan tüm sürücüler tarafından beğenildi. Esin Sokak, en önemli alternatif yollardan biri olma özelliği ile dikkat çekiyor. Vatandaşlar yol yenileme kadar ilçe trafiğine yeni yol kazandırmanın da önemli olduğunu belirterek; Söke’de ciddi yol hamlesi başlatan ve başarı elde eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür ediyor.
Söke Belediyesi’nin yeni açtığı yol ne kadar önemli olduğunu kanıtladı. Fevzipaşa ile Yenikent’i birbirine bağlayan Esin Sokak önemli sınavı başarıyla geçti.

AYDIN- Söke Belediyesi tarafından açılan ve Yenikent Mahallesi ile Fevzipaşa Mahallesi’ni birbirine bağlayan Esin Sokak, önemli sınavını başarıyla veriyor.

Özellikle hastane bölgesindeki trafiği rahatlatması, Salı günleri Fevzipaşa Mahallesi’nde kurulan pazaryerinden dolayı trafik akışının sağlıklı sürdürülmesi bakımından önemsenen Esin Sokak, sürücüleri rahatlattı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları nedeniyle Faik Kocagöz Caddesi birkaç gün trafiğe kapatılınca, Söke Belediyesi tarafından açılarak faaliyete geçirilen Esin Sokak, ilk ve önemli sınavlarından birini verdi. Şehiriçi minibüsleri başta olmak üzere hastaneye gelen ambulanslar dahi Esin Sokak’ta açılan asfalt yolu kullanır oldu.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın talimatıyla Söke’ye kazandırılan yeni yol, başta şehiriçi minibüs şoförleri olmak üzere güzergahı kullanan tüm sürücüler tarafından beğenildi. Esin Sokak, en önemli alternatif yollardan biri olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Vatandaşlar yol yenileme kadar ilçe trafiğine yeni yol kazandırmanın da önemli olduğunu belirterek; Söke’de ciddi yol hamlesi başlatan ve başarı elde eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.