Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eşekli Kütüphane Selatin’de

KÜLTÜR 21.12.2019 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2524+ kez okundu.
 

Eşekli Kütüphane Selatin’de

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Selatin’de kütüphane açılışı gerçekleştirdi.

AYDIN- Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in, Germencik Belediyesi ve Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi’nin iş birliği ile Selatin Mahallesi’nde kütüphane açılışı gerçekleştirdiği bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaklaşık 3000 kitap bağışlayarak destek olduğu kütüphaneye, çok sayıda vatandaş katıldı. Kütüphane açılışına Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yanı sıra, Selatin Muhtarı Kerim Çetin, Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Acar, ÇYDD Selçuk Şubesi Başkanı Metin Çıtak, ünlü yazar Fakir Baykurt’un Eşekli Kütüphaneci adlı kitabında anlattığı Kütüphaneci Mustafa Güzelgöz’ün oğlu Muammer Güzelgöz ve 50 öğrenci katıldı. Kitaplar Eşekle Getirildi Açılışı gerçekleştirilen Selatin Kütüphanesi’nin kitapları, öğrenci ve öğretmenler eşliğinde eşekle kütüphaneye getirildi. Kitapların eşekle getirilmesinin hikayesine değinen Muammer Güzelgöz, Fakir Baykurt’un Eşekli Kütüphaneci adlı kitabının başkahramanı babası Mustafa Güzelgöz’ün kütüphanesi olmayan Ürküp köylerinde eşekle gezici kütüphanecilik yaptığını, bu sebeple sembolik olarak böyle bir şey yaptıklarını söyledi. Öğrenciler ve öğretmenler eşliğinde getirilen kitaplar Germencik Belediyesi tarafından yaptırılan raflara yerleştirildi. “Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ederim” Kütüphane açılışında kısa bir konuşma yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, kütüphane açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti. Öndeş, “İnşallah burada bulunan kitaplardan okuyup büyüyecek çocuklarımız” dedi.
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Selatin’de kütüphane açılışı gerçekleştirdi.

AYDIN- Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in, Germencik Belediyesi ve Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi’nin iş birliği ile Selatin Mahallesi’nde kütüphane açılışı gerçekleştirdiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaklaşık 3000 kitap bağışlayarak destek olduğu kütüphaneye, çok sayıda vatandaş katıldı.

Kütüphane açılışına Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yanı sıra, Selatin Muhtarı Kerim Çetin, Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Acar, ÇYDD Selçuk Şubesi Başkanı Metin Çıtak, ünlü yazar Fakir Baykurt’un Eşekli Kütüphaneci adlı kitabında anlattığı Kütüphaneci Mustafa Güzelgöz’ün oğlu Muammer Güzelgöz ve 50 öğrenci katıldı.

Kitaplar Eşekle Getirildi

Açılışı gerçekleştirilen Selatin Kütüphanesi’nin kitapları, öğrenci ve öğretmenler eşliğinde eşekle kütüphaneye getirildi. Kitapların eşekle getirilmesinin hikayesine değinen Muammer Güzelgöz, Fakir Baykurt’un Eşekli Kütüphaneci adlı kitabının başkahramanı babası Mustafa Güzelgöz’ün kütüphanesi olmayan Ürküp köylerinde eşekle gezici kütüphanecilik yaptığını, bu sebeple sembolik olarak böyle bir şey yaptıklarını söyledi. Öğrenciler ve öğretmenler eşliğinde getirilen kitaplar Germencik Belediyesi tarafından yaptırılan raflara yerleştirildi.

“Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ederim”

Kütüphane açılışında kısa bir konuşma yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, kütüphane açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti. Öndeş, “İnşallah burada bulunan kitaplardan okuyup büyüyecek çocuklarımız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.