Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eşek yolunu şaşırırsa!..

ASAYİŞ 14.08.2018 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3826+ kez okundu.
 

Eşek yolunu şaşırırsa!..

Yolunu şaşıran eşeğin imdadına yardımsever genç yetişti. Karayolunda mahsur kalan eşek uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

AYDIN - Çine-Muğla Karayolu’nda mahsur kalan bir eşek yardımsever bir gencin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Hızla akan trafikte ve askıda kaldığı orta refüjden kurtarılan eşek yolun karşısında kendisini bekleyen arkadaşları ile gözlerden kayboldu. Çine Barajı Seyir Tepesi yakınlarında otlaması için bahçeye bırakılan eşeklerden biri bahçeden çıkıp karayoluna girdi. Zaman zaman hem kendisini hem de yoldan geçen araçları tehlikeye düşüren eşek yoldan çıkamadı. Trafiğin oldukça yoğun olduğu ve karayolunda çarpılmaktan korkan eşek, daha sonra yolun ortasındaki bariyerden atlayarak kaçmak isteyince askıda kaldı. Bir süre bu şekilde bekleyen eşeği, bu sırada otomobili ile Muğla’dan Aydın istikametine gitmekteyken gören Serdar Bozoğlan, aracını sağa çekti, mahsur kalan eşeğin yardımına koştu. Önce trafiği kesen Serdar Bozoğlan, daha sonra eşeği arka ayaklarından kaldırıp askıda kaldığı orta refüjden kurtardı. Yardımsever gencin uzun uğraşları sonucu kurtarılan eşek yeniden özgürlüğüne kavuşup yolun karşısında kendisini bekleyen diğer eşeklerle otlamaya gitti.
Yolunu şaşıran eşeğin imdadına yardımsever genç yetişti. Karayolunda mahsur kalan eşek uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

AYDIN - Çine-Muğla Karayolu’nda mahsur kalan bir eşek yardımsever bir gencin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Hızla akan trafikte ve askıda kaldığı orta refüjden kurtarılan eşek yolun karşısında kendisini bekleyen arkadaşları ile gözlerden kayboldu.

Çine Barajı Seyir Tepesi yakınlarında otlaması için bahçeye bırakılan eşeklerden biri bahçeden çıkıp karayoluna girdi. Zaman zaman hem kendisini hem de yoldan geçen araçları tehlikeye düşüren eşek yoldan çıkamadı. Trafiğin oldukça yoğun olduğu ve karayolunda çarpılmaktan korkan eşek, daha sonra yolun ortasındaki bariyerden atlayarak kaçmak isteyince askıda kaldı. Bir süre bu şekilde bekleyen eşeği, bu sırada otomobili ile Muğla’dan Aydın istikametine gitmekteyken gören Serdar Bozoğlan, aracını sağa çekti, mahsur kalan eşeğin yardımına koştu.

Önce trafiği kesen Serdar Bozoğlan, daha sonra eşeği arka ayaklarından kaldırıp askıda kaldığı orta refüjden kurtardı. Yardımsever gencin uzun uğraşları sonucu kurtarılan eşek yeniden özgürlüğüne kavuşup yolun karşısında kendisini bekleyen diğer eşeklerle otlamaya gitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.