Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erürker; Pamuk hasatımız hayırlı olsun!

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 18.09.2015 - 13:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2961+ kez okundu.
 

Erürker; Pamuk hasatımız hayırlı olsun!

AK Parti 26. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, “Pamuk ilimizin beyaz altınıdır” dedi.

Erürker, “Başta Söke İlçemiz ve Aydın genelinde Pamuk Hasadı başladı. İnşallah çiftçimizin ve tarım çalışanlarımızın alın terlerinin karşılığını aldığı, yüzlerin güldüğü bereketli bir hasat sezonu geçiririz. Pamuk ilimizin beyaz altınıdır, üretim ve endüstrisi için stratejik yaklaşımlar ortaya koymak ve ekili alanları muhafaza etmek gerekmektedir. Pamuğun önemini yitirdiğine ilişkin görüşler doğru değildir. İnsan sağlığı için yiyecekte organik ürünler ne ise, giyecekte de pamuk odur. İlerleyen dönemlerde değeri daha da iyi anlaşılacak ve kıymetlenecektir” dedi. Gezgin Değirmenci
AK Parti 26. Dönem Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, “Pamuk ilimizin beyaz altınıdır” dedi.

Erürker, “Başta Söke İlçemiz ve Aydın genelinde Pamuk Hasadı başladı. İnşallah çiftçimizin ve tarım çalışanlarımızın alın terlerinin karşılığını aldığı, yüzlerin güldüğü bereketli bir hasat sezonu geçiririz. Pamuk ilimizin beyaz altınıdır, üretim ve endüstrisi için stratejik yaklaşımlar ortaya koymak ve ekili alanları muhafaza etmek gerekmektedir. Pamuğun önemini yitirdiğine ilişkin görüşler doğru değildir. İnsan sağlığı için yiyecekte organik ürünler ne ise, giyecekte de pamuk odur. İlerleyen dönemlerde değeri daha da iyi anlaşılacak ve kıymetlenecektir” dedi.

Gezgin Değirmenci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.