Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erürker, muhtarlar ile bir araya geldi

SİYASET 19.03.2015 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3236+ kez okundu.
 

Erürker, muhtarlar ile bir araya geldi

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, AK Parti Karacasu İlçe Teşkilatı ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen programda Karacasulu hemşerilerine hitaben yaptığı konuşmada partisinin ve hemşerilerinin göreve layık görmesi halinde Aydın’ı hak ettiği noktaya getirmek için çalışarak; Aydınlıların hükümetten beklentilerinin takipçisi olacağını dile getiren Erürker, “Sevdamız Aydın, geleceğimiz Aydın şiarıyla çıktığım bu yolda, Aydınlı hemşerilerim ile birlikte; siyasetin vatandaş için hizmet anlayışına dönüşmesi amacıyla bu göreve talip oldum” dedi. AK Parti Hükümeti Yeni Türkiye’nin inşası ve 2023 vizyonu hedefine yürürken Aydın olarak gereken katkıyı yapmaları gerektiğinin altını çizen Hakan Çağlar Erürker, “Millete hizmet ve millet iradesine dayanan bir anlayışın istikrarla birlikte sürmesi için mücadele eden hükümetimizin, vatandaş öncelikli yönetim anlayışının idrak edilmesi ve AK Hizmetlerin daha geniş kitlelere ulaştırılabilmesi için hepimize görev düşmektedir” diye konuştu. AK Parti hizmet anlayışının halka rağmen değil, halkla birlikte düsturuyla gerçekleştiğine dikkat çeken Hakan Çağlar Erürker, halkla birlikte olabilmek noktasında halka en yakın olan, halka dokunan ve vatandaşın sıkıntılarına en yakından şahit olan muhtarlara önemli görevler düştüğünü kaydetti.
AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, AK Parti Karacasu İlçe Teşkilatı ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen programda Karacasulu hemşerilerine hitaben yaptığı konuşmada partisinin ve hemşerilerinin göreve layık görmesi halinde Aydın’ı hak ettiği noktaya getirmek için çalışarak; Aydınlıların hükümetten beklentilerinin takipçisi olacağını dile getiren Erürker, “Sevdamız Aydın, geleceğimiz Aydın şiarıyla çıktığım bu yolda, Aydınlı hemşerilerim ile birlikte; siyasetin vatandaş için hizmet anlayışına dönüşmesi amacıyla bu göreve talip oldum” dedi.

AK Parti Hükümeti Yeni Türkiye’nin inşası ve 2023 vizyonu hedefine yürürken Aydın olarak gereken katkıyı yapmaları gerektiğinin altını çizen Hakan Çağlar Erürker, “Millete hizmet ve millet iradesine dayanan bir anlayışın istikrarla birlikte sürmesi için mücadele eden hükümetimizin, vatandaş öncelikli yönetim anlayışının idrak edilmesi ve AK Hizmetlerin daha geniş kitlelere ulaştırılabilmesi için hepimize görev düşmektedir” diye konuştu.

AK Parti hizmet anlayışının halka rağmen değil, halkla birlikte düsturuyla gerçekleştiğine dikkat çeken Hakan Çağlar Erürker, halkla birlikte olabilmek noktasında halka en yakın olan, halka dokunan ve vatandaşın sıkıntılarına en yakından şahit olan muhtarlara önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.