Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ERÜRKER; KIYMETLİ HEMŞERİLERİM, AZİZ AYDINLILAR.

SİYASET 29.07.2020 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3730+ kez okundu.
 

ERÜRKER; KIYMETLİ HEMŞERİLERİM, AZİZ AYDINLILAR.

AK Parti’den ayrılan DEVA Partisi’ni kuran eski Bakan Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. DEVA Partisi, Aydın'da kurucu İl Başkanı olarak Hakan Çağlar Erürker sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir paylaşım yaptı.              Paylaşımında şu ifadeleri yer verdi, “DEVA Partisi Aydın Kurucu İl Başkanlığı şahsıma tevdi edilmesinden itibaren tebrik eden ve desteklerini belirten hemşerilerime müteşekkirim. Seviyeyi koruyarak eleştiri ve düşüncelerini belirten hemşerilerime de teşekkür ederim. Eleştiri demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Edep dairesinde kaldığı, iftira ve hakaret içermediği müddetçe yapılan her eleştiriyi saygıyla karşılamak siyaset kurumu ve siyasetçi olmanın gereğidir. “Önce Türkiye” diyerek kurulan her yeni partiye “ülkemiz için bir zenginlik” olarak bakılması gerektiğini, siyasetin ise “iyilikte yarışmak için yapılması” gerektiğini düşünüyorum. Haklı ve yerinde olarak “el elden, akıl akıldan üstündür” buyurmuş atalarımız. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durumda; ekonomimiz tıkanmış; demokrasimiz ve adalet sistemimiz alarm vermektedir. Milletimiz geçim derdine düşmüş; kutuplaştırma, ayrıştırma ve halkın sorunlarıyla ilgisi olmayan kısır siyasi çekişmeler ve suni gündemlerden yorgun düşmüştür. Gençlerimiz ve kadınlarımız geleceklerinden kaygılı, emeklilerimiz ve yaşlılarımız hayat pahalılığıyla mücadele etmektedir. Milletimizin siyasetten beklentisi hamaset, laf kalabalığı, başkalarını suçlayarak mazeret üretme değil; kanayan yaralara merhem, deva olunmasıdır. Yola çıkış gayemiz, ortak akla dayalı bir yönetim anlayışıyla, çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşadığı saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmektir. Deva Partisi’nde İl Başkanı tespitlerinde katılımcı ve çoğulcu demokrasinin gereği olarak halkın görüş ve eğilimlerinin belirleyici olduğu herkesçe malumdur. Bu kapsamda şahsımı DEVA Partisi Kurucu İl Başkanlığına öneren kıymetli Aydınlı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. DEVA Partisi Aydın Kurucular Kurulunda yer alan kıymetli arkadaşlarımız ile birlikte, En kısa zamanda teşkilatlarımızı ortak akılla oluşturacağız. Tüm hemşerilerimi müreffeh Türkiye, mutluluğun şehri Aydın hedefiyle, birlikte ter dökmek için teşkilatlarımızda yer almaya ve partimize üye olmaya davet ediyorum” diyerek son verdi.

AK Parti’den ayrılan DEVA Partisi’ni kuran eski Bakan Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor.

DEVA Partisi, Aydın'da kurucu İl Başkanı olarak Hakan Çağlar Erürker sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir paylaşım yaptı.

            

Paylaşımında şu ifadeleri yer verdi, “DEVA Partisi Aydın Kurucu İl Başkanlığı şahsıma tevdi edilmesinden itibaren tebrik eden ve desteklerini belirten hemşerilerime müteşekkirim. Seviyeyi koruyarak eleştiri ve düşüncelerini belirten hemşerilerime de teşekkür ederim. Eleştiri demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Edep dairesinde kaldığı, iftira ve hakaret içermediği müddetçe yapılan her eleştiriyi saygıyla karşılamak siyaset kurumu ve siyasetçi olmanın gereğidir.

“Önce Türkiye” diyerek kurulan her yeni partiye “ülkemiz için bir zenginlik” olarak bakılması gerektiğini, siyasetin ise “iyilikte yarışmak için yapılması” gerektiğini düşünüyorum.

Haklı ve yerinde olarak “el elden, akıl akıldan üstündür” buyurmuş atalarımız. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durumda; ekonomimiz tıkanmış; demokrasimiz ve adalet sistemimiz alarm vermektedir. Milletimiz geçim derdine düşmüş; kutuplaştırma, ayrıştırma ve halkın sorunlarıyla ilgisi olmayan kısır siyasi çekişmeler ve suni gündemlerden yorgun düşmüştür. Gençlerimiz ve kadınlarımız geleceklerinden kaygılı, emeklilerimiz ve yaşlılarımız hayat pahalılığıyla mücadele etmektedir.

Milletimizin siyasetten beklentisi hamaset, laf kalabalığı, başkalarını suçlayarak mazeret üretme değil; kanayan yaralara merhem, deva olunmasıdır. Yola çıkış gayemiz, ortak akla dayalı bir yönetim anlayışıyla, çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşadığı saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmektir.

Deva Partisi’nde İl Başkanı tespitlerinde katılımcı ve çoğulcu demokrasinin gereği olarak halkın görüş ve eğilimlerinin belirleyici olduğu herkesçe malumdur. Bu kapsamda şahsımı DEVA Partisi Kurucu İl Başkanlığına öneren kıymetli Aydınlı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

DEVA Partisi Aydın Kurucular Kurulunda yer alan kıymetli arkadaşlarımız ile birlikte,

En kısa zamanda teşkilatlarımızı ortak akılla oluşturacağız. Tüm hemşerilerimi müreffeh Türkiye, mutluluğun şehri Aydın hedefiyle, birlikte ter dökmek için teşkilatlarımızda yer almaya ve partimize üye olmaya davet ediyorum” diyerek son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.