Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erürker, Çetindoğan’ı ziyaret etti

SİYASET 17.03.2015 - 09:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3920+ kez okundu.
 

Erürker, Çetindoğan’ı ziyaret etti

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan’ı ziyaret etti.

Kendilerini kabul ettiği için AYESOB Başkanı Çetindoğan’a teşekkür eden Hakan Çağlar Erürker, Aydın için yola çıktığını ve bu yolda ilerlerken AYESON Başkanı Çetindoğan ve Aydınlı esnaflardan da destek beklediğini söyledi. Esnafın düşüncelerini çok benimsediğini belirten Erürker, “Seçildiğim takdirde küçük esnafın güçlenmesine engel olan önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalışmalarımı artıracağım” dedi. Erürker’e ziyareti için teşekkür eden AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan da, “Esnaflarımızın sorunlarının başında gelen konu, yasalar çıkartılırken alt teşkilatların görüşlerinin de alınması gerektiğidir. Türkiye’de belediyeler esnaflık yapıyor. Bu durum da küçük esnafa çok zarar veriyor. Büyük alışveriş merkezlerinin şehir dışına alınması gerekiyor. 7/24 esnaflara hizmet eden oda başkanlarına emeklilik hakkı tanınması gerekiyor. Bu ve benzer sorunlarımız için hükümetten beklentilerimiz var” dedi. Birlik Başkanı Salahittin Çeçtidoğan, Hakan Çağlar Erürker’e çalışmalarında ve bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar diledi.
AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan’ı ziyaret etti.

Kendilerini kabul ettiği için AYESOB Başkanı Çetindoğan’a teşekkür eden Hakan Çağlar Erürker, Aydın için yola çıktığını ve bu yolda ilerlerken AYESON Başkanı Çetindoğan ve Aydınlı esnaflardan da destek beklediğini söyledi. Esnafın düşüncelerini çok benimsediğini belirten Erürker, “Seçildiğim takdirde küçük esnafın güçlenmesine engel olan önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalışmalarımı artıracağım” dedi.

Erürker’e ziyareti için teşekkür eden AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan da, “Esnaflarımızın sorunlarının başında gelen konu, yasalar çıkartılırken alt teşkilatların görüşlerinin de alınması gerektiğidir. Türkiye’de belediyeler esnaflık yapıyor. Bu durum da küçük esnafa çok zarar veriyor. Büyük alışveriş merkezlerinin şehir dışına alınması gerekiyor. 7/24 esnaflara hizmet eden oda başkanlarına emeklilik hakkı tanınması gerekiyor. Bu ve benzer sorunlarımız için hükümetten beklentilerimiz var” dedi.

Birlik Başkanı Salahittin Çeçtidoğan, Hakan Çağlar Erürker’e çalışmalarında ve bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.