Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erürker: “Aydınlılara hizmet için yola çıktık”

SİYASET 21.11.2018 - 10:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1983+ kez okundu.
 

Erürker: “Aydınlılara hizmet için yola çıktık”

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, Bozdoğan İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Erürker, Aydın için hayata geçirmeyi düşündüğü çeşitli projelerini paylaştı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, AK Parti temayül yoklamalarından sonra seçim programlarına devam eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, sokağın nabzını Bozdoğan'da tuttu. AK Parti Bozdoğan teşkilatını ziyareti sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Hakan Çağlar Erürker, ilçede hizmet sunan esnafın beklenti ve taleplerini dinledi. Eşit hizmet ve şeffaf belediyeciliğin yerel yönetimlerde kırmızı çizgi olması gerektiğini belirten Hakan Çağlar Erürker şöyle konuştu: "Bozdoğan'daki esnafımız ve hemşerilerimizin sorunlarını yerinde dinledik ve yaralarına merhem olacağını düşündüğümüz fikirlerimizi paylaştık. Şüphesiz ki, tüm hemşerilerimiz aynı kalitede ve aynı hızda hizmeti hak etmektedir. Doğru yatırımlarla şehrimizi kalkındıracak, komşuluk hukukunu gözeterek gencinden yaşlısına tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Aydınlılara hizmet etmek amacıyla bu yola çıktık. Taş üstüne taş koymak için ter dökecek, gönülleri kazanarak daha yaşanılabilir bir Aydın'ı, hemşerilerimizle birlikte inşa edeceğiz."
AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, Bozdoğan İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Erürker, Aydın için hayata geçirmeyi düşündüğü çeşitli projelerini paylaştı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, AK Parti temayül yoklamalarından sonra seçim programlarına devam eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, sokağın nabzını Bozdoğan'da tuttu.

AK Parti Bozdoğan teşkilatını ziyareti sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Hakan Çağlar Erürker, ilçede hizmet sunan esnafın beklenti ve taleplerini dinledi.

Eşit hizmet ve şeffaf belediyeciliğin yerel yönetimlerde kırmızı çizgi olması gerektiğini belirten Hakan Çağlar Erürker şöyle konuştu:

"Bozdoğan'daki esnafımız ve hemşerilerimizin sorunlarını yerinde dinledik ve yaralarına merhem olacağını düşündüğümüz fikirlerimizi paylaştık. Şüphesiz ki, tüm hemşerilerimiz aynı kalitede ve aynı hızda hizmeti hak etmektedir. Doğru yatırımlarla şehrimizi kalkındıracak, komşuluk hukukunu gözeterek gencinden yaşlısına tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Aydınlılara hizmet etmek amacıyla bu yola çıktık. Taş üstüne taş koymak için ter dökecek, gönülleri kazanarak daha yaşanılabilir bir Aydın'ı, hemşerilerimizle birlikte inşa edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.