Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ertürk’ten 15 Temmuz sürprizi

GÜNCEL 11.07.2017 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3100+ kez okundu.
 

Ertürk’ten 15 Temmuz sürprizi

Aydın’a bağlı Kuyucak belediye başkanı Metin Ertürk, “İlçede yaşayan yaşlılara Pamukören Belediye Tesisleri’nde kahvaltı verdi.

AYDIN- Yaşlılara hitap eden Başkan Metin Ertürk, konuşmasında “Bizler de bir gün yaşlanacağız. Yarın ne olur bilinmez. Onun için yaşlı ve engelli insanlarımıza ne kadar çok önem verirsek, bu zor günlerinde yanlarında olursak, hayır duaları bize yeter. Ayrıca 15 Temmuz şehitlerimizi de unutmamak ve unutturmamak adına böyle etkinliklerimiz sürecek” dedi. “Vatanımıza hainlik yapmak ve bölmek isteyenler Türk’ün gücünü 15 Temmuz’da gördüler. O gün kahramanca şehit olan vatandaşlarımızı ve emniyet güçlerimizi rahmetle anıyorum” diyen Başkan Ertürk, yapılan program gereği bugün şehitlikte çelenk konulacağını, şehit mezarlarının ziyaret edileceğini ve camilerde okunan mevlüdi şeriflerle, bu haftanın dolu dolu geçeceğini söyledi.
Aydın’a bağlı Kuyucak belediye başkanı Metin Ertürk, “İlçede yaşayan yaşlılara Pamukören Belediye Tesisleri’nde kahvaltı verdi.

AYDIN- Yaşlılara hitap eden Başkan Metin Ertürk, konuşmasında “Bizler de bir gün yaşlanacağız. Yarın ne olur bilinmez. Onun için yaşlı ve engelli insanlarımıza ne kadar çok önem verirsek, bu zor günlerinde yanlarında olursak, hayır duaları bize yeter. Ayrıca 15 Temmuz şehitlerimizi de unutmamak ve unutturmamak adına böyle etkinliklerimiz sürecek” dedi.

“Vatanımıza hainlik yapmak ve bölmek isteyenler Türk’ün gücünü 15 Temmuz’da gördüler. O gün kahramanca şehit olan vatandaşlarımızı ve emniyet güçlerimizi rahmetle anıyorum” diyen Başkan Ertürk, yapılan program gereği bugün şehitlikte çelenk konulacağını, şehit mezarlarının ziyaret edileceğini ve camilerde okunan mevlüdi şeriflerle, bu haftanın dolu dolu geçeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.