Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ERTÜRK: VATANDAŞ KIZGIN!!!!

SİYASET 18.07.2020 - 21:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3756+ kez okundu.
 

ERTÜRK: VATANDAŞ KIZGIN!!!!

AK Partili Ahmet Ertürk, araç muayene ücretlerinin fazla olduğunu ifade ederek, vatandaşların kızgın olduğunu söyledi

Aydın İl Genel Meclis Üyeliği, ÖR-KOOP Nazilli ve Çevresi Örnek Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, TARİŞ Pamuk Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Aydın'da Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifleri Üst Birliği Başkanlığı, Ankara'da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda Üreticiler ve Üretici Örgütleri Temsilciliği, Pamukören Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu ve 22. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürt, “VATANDAŞ KIZGIN !!!!, "TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor...” diyerek sitemini dile getirdi. Ahmet Ertürk sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı paylaşım dikkatleri o yöne çekti. ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARINDA VATANDAŞ YÜKSEK ÜCRETTEN ŞİKAYETÇİ. 10 DAKİKALIK İŞ 420TL.DEVLETE GİDENİ NEDİR ACABA?.. VATANDAŞ KIZGIN !!!! "TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor... Onarım yok, Tamirat yok, Paranın kazanılması bu kadar kolay mı? Ve Peşin para Kredi kartı geçmiyor. Bir bardak soğuk su ikramı Nede çay ikramı var Pandamı var diye oturaklar kalktı Aralıklı oturak yok Ayakta bekliyoruz saatlerce Oh ne güzel ne ala Özel hastanede Profesör muayenesinden pahalı Hakkımı helal etmiyorum. Arkadaş pahalı! Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin" diyor vatandaş...
AK Partili Ahmet Ertürk, araç muayene ücretlerinin fazla olduğunu ifade ederek, vatandaşların kızgın olduğunu söyledi

Aydın İl Genel Meclis Üyeliği, ÖR-KOOP Nazilli ve Çevresi Örnek Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, TARİŞ Pamuk Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Aydın'da Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifleri Üst Birliği Başkanlığı, Ankara'da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda Üreticiler ve Üretici Örgütleri Temsilciliği, Pamukören Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu ve 22. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürt, “VATANDAŞ KIZGIN !!!!, "TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor...” diyerek sitemini dile getirdi.

Ahmet Ertürk sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yaptığı paylaşım dikkatleri o yöne çekti.

ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARINDA VATANDAŞ YÜKSEK ÜCRETTEN ŞİKAYETÇİ. 10 DAKİKALIK İŞ 420TL.DEVLETE GİDENİ NEDİR ACABA?..

VATANDAŞ KIZGIN !!!!

"TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor...

Onarım yok,

Tamirat yok,

Paranın kazanılması bu kadar kolay mı?

Ve Peşin para

Kredi kartı geçmiyor.

Bir bardak soğuk su ikramı

Nede çay ikramı var

Pandamı var diye oturaklar kalktı

Aralıklı oturak yok

Ayakta bekliyoruz saatlerce

Oh ne güzel ne ala

Özel hastanede

Profesör muayenesinden pahalı

Hakkımı helal etmiyorum.

Arkadaş pahalı!

Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin" diyor vatandaş...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.