Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ertürk son noktayı koydu

SİYASET 14.09.2017 - 01:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4255+ kez okundu.
 

Ertürk son noktayı koydu

Ak Parti'de Aydın il başkanlığı için herhangi bir görevlendirme yapılmamıştır.

Ak Parti eski Aydın Milletvekili ve Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Ahmet Ertürk, Ak Parti Aydın İl Başkanı olduğu yönünde kendisiyle ilgili çıkan haberlere karşı sosyal medya hesabından cevap vererek son noktayı koydu. Ertürk sosyal medya hesabından yayınladığı yazısında şu sözlere yer verdi. "Değerli arkadaşlarım, Ak Parti'de Aydın il başkanlığı için herhangi bir görevlendirme yapılmamıştır. Habercilerimiz gönlünden geçeni yazıyorlar ama benim atandığım yönündeki bilgilendirme doğru değildir. Hayırlı akşamlar dileklerimle."
Ak Parti'de Aydın il başkanlığı için herhangi bir görevlendirme yapılmamıştır.

Ak Parti eski Aydın Milletvekili ve Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Ahmet Ertürk, Ak Parti Aydın İl Başkanı olduğu yönünde kendisiyle ilgili çıkan haberlere karşı sosyal medya hesabından cevap vererek son noktayı koydu.

Ertürk sosyal medya hesabından yayınladığı yazısında şu sözlere yer verdi.

"Değerli arkadaşlarım,

Ak Parti'de Aydın il başkanlığı için herhangi bir görevlendirme yapılmamıştır. Habercilerimiz gönlünden geçeni yazıyorlar ama benim atandığım yönündeki bilgilendirme doğru değildir.

Hayırlı akşamlar dileklerimle."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.