Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ertürk; “MHP’yi Aile Partisi Yapacağız”

EKONOMİ 09.02.2015 - 12:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2890+ kez okundu.
 

Ertürk; “MHP’yi Aile Partisi Yapacağız”

Yapılan istatistiki çalışmalara göre; oy veren 5 kişiden 4’ünü erkeklerin oluşturduğu Milliyetçi Hareket Partisi’nde ‘Erkek egemen’ parti görünümünden kurtulunması amacıyla eşli siyaset çalışmaları başladı.

MHP Aydın İl Başkanlığı için çalışmalarını sürdüren Ahmet Ertürk ve ekibi, Efeler ilçe kongresine eşleri ile gelerek farklı bir kampanya başlattılar. ERTÜRK: “MHP’Yİ AİLE PARTİSİ YAPACAĞIZ” Efeler İlçe Kongresine eşleri ile katılarak gerek seçmene gerekse partililere farklı bir mesaj vermeye çalıştıklarını belirten MHP’li Ahmet Ertürk yaptığı açıklamada; “Aydın’da MHP’yi büyütmenin yollarından birisi olarak işin içine ailelerimizi de sokmamız gerektiğine inanıyorum. MHP’de siyaset yapan arkadaşlarımız birbirlerini gayet iyi tanıyorlar ama ailece görüşme ve tanışma ortamı maalesef zayıf kalıyor. Türk siyasetinde başarılı olmuş siyasi hareketlere göz attığımızda başarıda mutlaka kadın eli ve katkısı var. MHP’nin siyasi rakiplerine baktığımızda görüyoruz ki kadını siyaseten belirli bir konuma taşımışlar ve başarılı olmuşlar. Biz de ekibimizle birlikte Efeler ilçe kongresine eşlerimizle katılarak önemli bir eksiğimizi giderme noktasında önemli bir adım attık. Kongre salonunda ki herkes bu hareketimizi tebrik ve takdir etti. MHP’ye gönül vermiş herkesi önümüzdeki seçim döneminde ailece seçim ve teşkilat çalışmalarına katılmaya davet ediyorum” dedi.
Yapılan istatistiki çalışmalara göre; oy veren 5 kişiden 4’ünü erkeklerin oluşturduğu Milliyetçi Hareket Partisi’nde ‘Erkek egemen’ parti görünümünden kurtulunması amacıyla eşli siyaset çalışmaları başladı.

MHP Aydın İl Başkanlığı için çalışmalarını sürdüren Ahmet Ertürk ve ekibi, Efeler ilçe kongresine eşleri ile gelerek farklı bir kampanya başlattılar.

ERTÜRK: “MHP’Yİ AİLE PARTİSİ YAPACAĞIZ”

Efeler İlçe Kongresine eşleri ile katılarak gerek seçmene gerekse partililere farklı bir mesaj vermeye çalıştıklarını belirten MHP’li Ahmet Ertürk yaptığı açıklamada; “Aydın’da MHP’yi büyütmenin yollarından birisi olarak işin içine ailelerimizi de sokmamız gerektiğine inanıyorum. MHP’de siyaset yapan arkadaşlarımız birbirlerini gayet iyi tanıyorlar ama ailece görüşme ve tanışma ortamı maalesef zayıf kalıyor. Türk siyasetinde başarılı olmuş siyasi hareketlere göz attığımızda başarıda mutlaka kadın eli ve katkısı var. MHP’nin siyasi rakiplerine baktığımızda görüyoruz ki kadını siyaseten belirli bir konuma taşımışlar ve başarılı olmuşlar. Biz de ekibimizle birlikte Efeler ilçe kongresine eşlerimizle katılarak önemli bir eksiğimizi giderme noktasında önemli bir adım attık. Kongre salonunda ki herkes bu hareketimizi tebrik ve takdir etti. MHP’ye gönül vermiş herkesi önümüzdeki seçim döneminde ailece seçim ve teşkilat çalışmalarına katılmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.