Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ertürk, kongre tarihini de açıkladı

SİYASET 20.11.2017 - 16:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2595+ kez okundu.
 

Ertürk, kongre tarihini de açıkladı

Ak Parti Aydın İl Başkanlığına atanan Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, görevi devralırken kongre tarihini de açıkladı. Ertürk, Mart ayında kongrenin yapılacağını söyledi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreni ile AK Parti İl Başkanı olarak atanan Ahmet Ertürk, eski Başkan Ömer Özmen’den görevi devraldı. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Eski Milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç ve Ahmet Rıza Acar, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Nazilli Ak Parti Kurucu İlçe Başkanlığı da yapmış Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, “Bilindiği üzere aktif siyasete gireli uzun zaman oldu. Bu kutlu davada şimdiye kadar Nazilli Ak Parti Kurucu İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Aydın Milletvekilliği görevini bana layık gören ve şu an burada gönüllülük esasıyla hiçbir menfaati olmadan aramızda olan tüm partililerime vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Aydın Ak Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: ”Güzel günler güzel gelecekler inşallah Aydın İlimizin olacak, Bu bir nöbet değişimi. 6. Sıra Aydın il Başkanlığı için buradayım. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu kutlu görev için beni layık gördüğü için kendisine ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu bayrağı çok çalışarak alnımızın akıyla 7. İl başkanımıza devretmek bize nasip olur inşallah. Aziz milletimize hizmet etmek amaçlı, kurulmuş Adalet ve Kalkınma Partimiz, doğruluğun, dürüstlüğün ve güvenin temsilcisi olarak,2002 yılından bu yana doğru ve vatandaş odaklı hizmetlere imza atmıştır. Kalkınmanın ve istikrarın mihenk taşı, olan Adalet ve Kalkınma Partimiz, hep iyi hizmetler, yapma çabası içinde olmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Hükümetiz ile el ele, gönül gönüle, İl ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte, Aydın’da partimizin çıtasını yükselterek, partimizin Türkiye genelindeki başarısını yakalamak ve Aydın’da gönüllere, yüreklere dokunarak her iki kişiden birinin oyunu alabilmek için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki ilçe kongreleri için mevcut yönetimlerden şunu istiyorum; kimseyi küstürmeden, kimseyi darıltmadan kongrelerin yapılmasını istiyorum. Burada başarı sadece il başkanlarının ilçe başkanlarının ilçe yönetim kurulu üyelerinin il yönetim kurulu üyelerimizin kadın kollarımızın gençlik kollarımızın olmayacak. Partili partisiz tüm Aydın hemşerilerimin olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeden hiç kimseye farklı bir davranış içerisine girmeden Aydın’ımıza hak ettiği güzel ve onurlu hizmetlerle buluşturabilmenin mutluluğunu yaşayacağız diliyorum. Bu duygularımız da inşallah önümüzde güzel günler olacak, güzel gelecekler olacak, her biriyle gönül birliğiyle Aydın’ımızı da bu güzel hizmetlerle taçlandırdığımız takdirde bizim başaramayacak hiçbir meselemiz, başaramayacak hiçbir sorunumuz da olmayacak.” Görevi devralan Ahmet Ertürk, Eski Başkan Ömer Özmen'e hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
Ak Parti Aydın İl Başkanlığına atanan Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, görevi devralırken kongre tarihini de açıkladı. Ertürk, Mart ayında kongrenin yapılacağını söyledi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreni ile AK Parti İl Başkanı olarak atanan Ahmet Ertürk, eski Başkan Ömer Özmen’den görevi devraldı.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Eski Milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç ve Ahmet Rıza Acar, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Nazilli Ak Parti Kurucu İlçe Başkanlığı da yapmış Eski Milletvekili Ahmet Ertürk, “Bilindiği üzere aktif siyasete gireli uzun zaman oldu. Bu kutlu davada şimdiye kadar Nazilli Ak Parti Kurucu İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Aydın Milletvekilliği görevini bana layık gören ve şu an burada gönüllülük esasıyla hiçbir menfaati olmadan aramızda olan tüm partililerime vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Aydın Ak Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Güzel günler güzel gelecekler inşallah Aydın İlimizin olacak, Bu bir nöbet değişimi. 6. Sıra Aydın il Başkanlığı için buradayım. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu kutlu görev için beni layık gördüğü için kendisine ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu bayrağı çok çalışarak alnımızın akıyla 7. İl başkanımıza devretmek bize nasip olur inşallah.

Aziz milletimize hizmet etmek amaçlı, kurulmuş Adalet ve Kalkınma Partimiz, doğruluğun, dürüstlüğün ve güvenin temsilcisi olarak,2002 yılından bu yana doğru ve vatandaş odaklı hizmetlere imza atmıştır. Kalkınmanın ve istikrarın mihenk taşı, olan Adalet ve Kalkınma Partimiz, hep iyi hizmetler, yapma çabası içinde olmuştur.

Cumhurbaşkanımız ve Hükümetiz ile el ele, gönül gönüle, İl ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte, Aydın’da partimizin çıtasını yükselterek, partimizin Türkiye genelindeki başarısını yakalamak ve Aydın’da gönüllere, yüreklere dokunarak her iki kişiden birinin oyunu alabilmek için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki ilçe kongreleri için mevcut yönetimlerden şunu istiyorum; kimseyi küstürmeden, kimseyi darıltmadan kongrelerin yapılmasını istiyorum.

Burada başarı sadece il başkanlarının ilçe başkanlarının ilçe yönetim kurulu üyelerinin il yönetim kurulu üyelerimizin kadın kollarımızın gençlik kollarımızın olmayacak. Partili partisiz tüm Aydın hemşerilerimin olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeden hiç kimseye farklı bir davranış içerisine girmeden Aydın’ımıza hak ettiği güzel ve onurlu hizmetlerle buluşturabilmenin mutluluğunu yaşayacağız diliyorum. Bu duygularımız da inşallah önümüzde güzel günler olacak, güzel gelecekler olacak, her biriyle gönül birliğiyle Aydın’ımızı da bu güzel hizmetlerle taçlandırdığımız takdirde bizim başaramayacak hiçbir meselemiz, başaramayacak hiçbir sorunumuz da olmayacak.”

Görevi devralan Ahmet Ertürk, Eski Başkan Ömer Özmen'e hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.