Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ertürk Ailesi'nin mutlu günü

MAGAZİN 11.09.2017 - 13:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4661+ kez okundu.
 

Ertürk Ailesi'nin mutlu günü

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatının kurucuları arasında yer alan eski İlçe Başkanı Ali Ertürk, kızı Emine’yi evlendirdi.

AYDIN- Siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden Ali Ertük kızı Emine’yi evlendirdi. 4 gün süren düğün töreninde Ertürk ve Şahin aileleri gönüllerince eğlendi. Makina Mühendisi Damat Ali Şahin ve Metalürji ve Malzeme Mühendisi Gelin Emine Ertürk’ü hayatlarının en mutlu günü olan düğün süresince tüm sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Düğün töreni dört gün sürdü Emine ve Ali’nin düğünün ilk adımı olan Kına Gecesi, Nazilli belediyesi tarafından işletilen tarihi Hangar Restoran&Cafe’de gerçekleştirilirken yemekli mevlit cemiyeti ise Kuyucak’ın Pamukören Mahallesi’ndeki kapalı pazaryerinde yapıldı. Bozdoğan yakınlarındaki Zeytin Restoran’da gerçekleştirilen düğün törenine ise, iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Kadriye ve Ali Ertürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen düğüne AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ve Mehmet Erdem, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Aydın eski Milletvekili Ahmet Ertürk ile eski ve yeni siyasetçilerin yanı sıra iş dünyasının tanınmış isimleri, Ertürk ve Şahin ailelerinin yakınları ve davetliler katıldı. Düğünde her ikisi de mühendis olan çiftlerin nikah şahitliklerini ise AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertük ve AK Parti Aydın eski Milletvekili Ahmet Ertürk yaptı. Çiftin evlenme cüzdanları ise yine nikah şahitleri tarafından geline teslim edildi. Nikah şahitleri ve davetliler genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek ‘Allah ikinizi de bir yastıkta kocatsın’ sözünü de söylemeyi ihmal etmediler.
AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatının kurucuları arasında yer alan eski İlçe Başkanı Ali Ertürk, kızı Emine’yi evlendirdi.

AYDIN- Siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden Ali Ertük kızı Emine’yi evlendirdi. 4 gün süren düğün töreninde Ertürk ve Şahin aileleri gönüllerince eğlendi. Makina Mühendisi Damat Ali Şahin ve Metalürji ve Malzeme Mühendisi Gelin Emine Ertürk’ü hayatlarının en mutlu günü olan düğün süresince tüm sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı.

Düğün töreni dört gün sürdü

Emine ve Ali’nin düğünün ilk adımı olan Kına Gecesi, Nazilli belediyesi tarafından işletilen tarihi Hangar Restoran&Cafe’de gerçekleştirilirken yemekli mevlit cemiyeti ise Kuyucak’ın Pamukören Mahallesi’ndeki kapalı pazaryerinde yapıldı. Bozdoğan yakınlarındaki Zeytin Restoran’da gerçekleştirilen düğün törenine ise, iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Kadriye ve Ali Ertürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen düğüne AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ve Mehmet Erdem, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Aydın eski Milletvekili Ahmet Ertürk ile eski ve yeni siyasetçilerin yanı sıra iş dünyasının tanınmış isimleri, Ertürk ve Şahin ailelerinin yakınları ve davetliler katıldı.

Düğünde her ikisi de mühendis olan çiftlerin nikah şahitliklerini ise AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertük ve AK Parti Aydın eski Milletvekili Ahmet Ertürk yaptı. Çiftin evlenme cüzdanları ise yine nikah şahitleri tarafından geline teslim edildi. Nikah şahitleri ve davetliler genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek ‘Allah ikinizi de bir yastıkta kocatsın’ sözünü de söylemeyi ihmal etmediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.