Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ertan Parkı çiçek açtı

GENEL 03.08.2017 - 18:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4132+ kez okundu.
 

Ertan Parkı çiçek açtı

Efeler Belediyesi ekipleri tarafından Girne Mahallesi'nde bulunan Ali Rıza Ertan Parkı'nda yeni düzenlemeler yapıldı. Yeniden boyanan park, çiçeklendirilerek renkli bir görüntüye kavuşturuldu.

AYDIN- Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Girne Mahallesi'nde bulunan Ali Rıza Ertan Parkı yenilendi. Parkın içerisinde bulunan elektrik trafosu dekoratif olarak boyanıp kauçuklar yenilenerek, basket sahası, fitness aletleri ve banklar çeşitli renklere boyandı. Çiçeklendirme yapılan parkta bulunan bir çiçeklik ise süs havuzuna dönüştürüldü. Efeler'deki tüm parkların periyodik olarak bakımının yapılarak, gerekli düzenlemelerin gerçekleştirildiğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Parklar, kentlerde vatandaşlarımızın nefes aldığı, oturup soluklandığı yerlerdir. Parklarımızı kentimize yakışır bir şekilde renklendirmeye ve çiçeklendirmeye devam ediyoruz. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de uygun alan bulunması halinde  yeni parklar yaparak halkımızın hizmetine açıyoruz. Halkımız tarafından memnuniyet ile karşılanan çalışmalarımız müdürlüğümüzün çalışma planı dahilinde devam edecektir" dedi.
Efeler Belediyesi ekipleri tarafından Girne Mahallesi'nde bulunan Ali Rıza Ertan Parkı'nda yeni düzenlemeler yapıldı. Yeniden boyanan park, çiçeklendirilerek renkli bir görüntüye kavuşturuldu.

AYDIN- Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Girne Mahallesi'nde bulunan Ali Rıza Ertan Parkı yenilendi. Parkın içerisinde bulunan elektrik trafosu dekoratif olarak boyanıp kauçuklar yenilenerek, basket sahası, fitness aletleri ve banklar çeşitli renklere boyandı. Çiçeklendirme yapılan parkta bulunan bir çiçeklik ise süs havuzuna dönüştürüldü.

Efeler'deki tüm parkların periyodik olarak bakımının yapılarak, gerekli düzenlemelerin gerçekleştirildiğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Parklar, kentlerde vatandaşlarımızın nefes aldığı, oturup soluklandığı yerlerdir. Parklarımızı kentimize yakışır bir şekilde renklendirmeye ve çiçeklendirmeye devam ediyoruz. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de uygun alan bulunması halinde  yeni parklar yaparak halkımızın hizmetine açıyoruz. Halkımız tarafından memnuniyet ile karşılanan çalışmalarımız müdürlüğümüzün çalışma planı dahilinde devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.