Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Eroinman sürücüye 5 bin 167 TL ceza

ASAYİŞ 16.11.2018 - 13:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2058+ kez okundu.
 

Eroinman sürücüye 5 bin 167 TL ceza

Aydın’ın Efeler ilçesinde, jandarmanın denetiminde, uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullandığı tespit edilen sürücüye 5 bin lira ceza kesildi ve ehliyetine 5 yıl el konuldu.

AYDIN -Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, ‘Güven ve Huzur’ uygulaması kapsamında, Efeler İlçesi Serçeköy Yol Kontrol ve Arama Noktası’nda gerçekleştirilen denetimlerde, M.H’nin kullandığı aracın torpido gözünde 1 adet tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ile şarjöre takılı 13 adet fişek ele geçirildi. Ele geçen kurusıkı tabanca sahibine, Kabahatler Kanunun 5729 4/2 maddesi gereğince bin 46 TL idari para cezası uygulandı. Ruhsatsız tabancaya el konulurken, şüpheliye 6136 sayılı Kanuna muhalefetten işlem yapıldı. M. Ş. isimli şüphelinin üzerinde yapılan aramada ise pantolonunun cebinde kağıda sarılı halde 45 gram eroin maddesi bulundu. İdrar testi pozitif çıkan şüpheliye, uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmaktan 5 bin 167 TL trafik cezası uygulanıp ehliyetine 5 yıl süre ile el konuldu.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, jandarmanın denetiminde, uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullandığı tespit edilen sürücüye 5 bin lira ceza kesildi ve ehliyetine 5 yıl el konuldu.

AYDIN -Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, ‘Güven ve Huzur’ uygulaması kapsamında, Efeler İlçesi Serçeköy Yol Kontrol ve Arama Noktası’nda gerçekleştirilen denetimlerde, M.H’nin kullandığı aracın torpido gözünde 1 adet tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ile şarjöre takılı 13 adet fişek ele geçirildi. Ele geçen kurusıkı tabanca sahibine, Kabahatler Kanunun 5729 4/2 maddesi gereğince bin 46 TL idari para cezası uygulandı. Ruhsatsız tabancaya el konulurken, şüpheliye 6136 sayılı Kanuna muhalefetten işlem yapıldı.

M. Ş. isimli şüphelinin üzerinde yapılan aramada ise pantolonunun cebinde kağıda sarılı halde 45 gram eroin maddesi bulundu. İdrar testi pozitif çıkan şüpheliye, uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmaktan 5 bin 167 TL trafik cezası uygulanıp ehliyetine 5 yıl süre ile el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.