Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erman Çetin, AGC Başkanlığına aday

GÜNCEL 23.08.2017 - 19:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3683+ kez okundu.
 

Erman Çetin, AGC Başkanlığına aday

Erman Çetin, AGC başkanlığına aday olduğunu açıkladı

AYDIN- Aydınlı gazeteci Erman Çetin, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimini olağanüstü kongreye davet ederek, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Aydınlı gazeteci Erman Çetin düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin görevini layıkıyla yerine getiremediğini iddia ederek, AGC’yi olağanüstü kongreye davet etti, başkanlığa adaylığını açıkladı. Çetin konuşmasında, “Niyetimiz Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni hak ettiği yere taşımak. Efeler, Kuşadası, Didim, Çine, Söke ve diğer yerdeki arkadaşları ziyaret ettik. Sektörün şu an içinde bulunduğu durum ciddi anlamda sıkıntılı. Arkadaşlarla yaptığım istişare sonucu çok büyük sorunlar olduğunu görüyor ve duyuyoruz. En baştaki sorun kurumsal kimlik sıkıntısı olarak gözüküyor. Bize yetki verilirse iddia ediyorum cemiyet eski durumundan çok daha iyi yerlere gelecektir. Gazetecilerin sahip çıkıldığı, hayat standartlarının arttığı bir dönem yaşayacağız" dedi.
Erman Çetin, AGC başkanlığına aday olduğunu açıkladı

AYDIN- Aydınlı gazeteci Erman Çetin, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimini olağanüstü kongreye davet ederek, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Aydınlı gazeteci Erman Çetin düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin görevini layıkıyla yerine getiremediğini iddia ederek, AGC’yi olağanüstü kongreye davet etti, başkanlığa adaylığını açıkladı.

Çetin konuşmasında, “Niyetimiz Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni hak ettiği yere taşımak. Efeler, Kuşadası, Didim, Çine, Söke ve diğer yerdeki arkadaşları ziyaret ettik. Sektörün şu an içinde bulunduğu durum ciddi anlamda sıkıntılı. Arkadaşlarla yaptığım istişare sonucu çok büyük sorunlar olduğunu görüyor ve duyuyoruz. En baştaki sorun kurumsal kimlik sıkıntısı olarak gözüküyor. Bize yetki verilirse iddia ediyorum cemiyet eski durumundan çok daha iyi yerlere gelecektir. Gazetecilerin sahip çıkıldığı, hayat standartlarının arttığı bir dönem yaşayacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.