Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erim: Bin 188 çiftçimiz zarar gördü

GENEL 20.06.2019 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4055+ kez okundu.
 

Erim: Bin 188 çiftçimiz zarar gördü

Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın genelinde 1.188 çiftçinin zarar gördüğünü belirtti.

AYDIN- Trabzon Araklı'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Milletvekili Erim, vatandaşların yanında yer alacaklarını söyledi. Ülkemizde zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi ileten Milletvekili Erim, ‘’Aydın'ın bazı ilçelerinde tarım arazilerinde dolu ve sel baskını zararları meydana gelmiştir. Zarar ve hasar tespiti Aydın Tarım İl Müdürlüğünce hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Zarar gören çiftçilerimize Cumhurbaşkanlığı Afet Fonu'ndan bütçe imkânları çerçevesinde destek olunacaktır’’ dedi. Aydın genelinde 1.188 çiftçimizin zarar gördüğünü belirten Milletvekili Erim,  Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ve Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne herhangi bir başvuru olmamasına rağmen tüm kurumların süreci yakından takip ettiğini ifade etti.
Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın genelinde 1.188 çiftçinin zarar gördüğünü belirtti.

AYDIN- Trabzon Araklı'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Milletvekili Erim, vatandaşların yanında yer alacaklarını söyledi.

Ülkemizde zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi ileten Milletvekili Erim, ‘’Aydın'ın bazı ilçelerinde tarım arazilerinde dolu ve sel baskını zararları meydana gelmiştir. Zarar ve hasar tespiti Aydın Tarım İl Müdürlüğünce hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Zarar gören çiftçilerimize Cumhurbaşkanlığı Afet Fonu'ndan bütçe imkânları çerçevesinde destek olunacaktır’’ dedi.

Aydın genelinde 1.188 çiftçimizin zarar gördüğünü belirten Milletvekili Erim,  Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ve Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne herhangi bir başvuru olmamasına rağmen tüm kurumların süreci yakından takip ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.