Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erick Clapton, Kuşadası'na yeniden gelecek

MAGAZİN 10.07.2019 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4297+ kez okundu.
 

Erick Clapton, Kuşadası'na yeniden gelecek

Erick Clapton: Yarıda kestiğim tatilimi Kuşadası’nda başlatacağım

AYDIN- Dünyaca ünlü İngiliz gitarist Eric Clapton, Akdeniz turu kapsamında Kuşadası’na geldi. Programlı tatil turu kapsamında “Va Bene” isimli yatıyla Kuşadası Marinası’na yanaşan grammy ödüllü gitaristi, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel marinada ziyaret etti. 6 dalda Grammy ödüllü ünlü gitarist Eric Clapton, Başkan Ömer Günel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çıktığım Akdeniz ve Ege sahilleri turunu ne yazık ki köpeğimin ölümü üzerine Kuşadası’nda sonlandırmak zorunda kaldım. Ancak burada bulunduğum kısa süre içinde Kuşadası’na hayran kaldım. Belediye Başkanı Ömer Günel’in nazik ziyareti için de kendisine çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar Kuşadası’na geleceğim” dedi. Başkan Ömer Günel, ünlü gitaristin köpeğinin ölümü sebebi ile tatilini yarıda kesmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, “Müzik dünyasında bir efsane olan Eric Clapton’u yatında ziyaret ederek yarıda kesmek zorunda kaldığı tatilini tekrar Kuşadası’nda başlatmasından onur duyacağımızı belirttik. Kendisi de bu teklifimizi memnuniyetle karşıladı. En kısa zamanda kendisini Kuşadası’nda daha uzun süreli misafir edeceğiz“ dedi. İngiliz Blues gitaristi, şarkıcı ve besteci olan Ercik Clapton, müzik dünyasında "Slowhand" lakabi ile tanınıyor. The Yardbirds, Bluesbreakers, Cream, Blind Faith, Derek and Dominos gibi gruplarda çalan Clpaton, "Tears In Heaven" isimli şarkısıyla 6 dalda Grammy ödülü kazanmıştır.
Erick Clapton: Yarıda kestiğim tatilimi Kuşadası’nda başlatacağım

AYDIN- Dünyaca ünlü İngiliz gitarist Eric Clapton, Akdeniz turu kapsamında Kuşadası’na geldi. Programlı tatil turu kapsamında “Va Bene” isimli yatıyla Kuşadası Marinası’na yanaşan grammy ödüllü gitaristi, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel marinada ziyaret etti.

6 dalda Grammy ödüllü ünlü gitarist Eric Clapton, Başkan Ömer Günel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çıktığım Akdeniz ve Ege sahilleri turunu ne yazık ki köpeğimin ölümü üzerine Kuşadası’nda sonlandırmak zorunda kaldım. Ancak burada bulunduğum kısa süre içinde Kuşadası’na hayran kaldım. Belediye Başkanı Ömer Günel’in nazik ziyareti için de kendisine çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar Kuşadası’na geleceğim” dedi.

Başkan Ömer Günel, ünlü gitaristin köpeğinin ölümü sebebi ile tatilini yarıda kesmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, “Müzik dünyasında bir efsane olan Eric Clapton’u yatında ziyaret ederek yarıda kesmek zorunda kaldığı tatilini tekrar Kuşadası’nda başlatmasından onur duyacağımızı belirttik. Kendisi de bu teklifimizi memnuniyetle karşıladı. En kısa zamanda kendisini Kuşadası’nda daha uzun süreli misafir edeceğiz“ dedi.

İngiliz Blues gitaristi, şarkıcı ve besteci olan Ercik Clapton, müzik dünyasında "Slowhand" lakabi ile tanınıyor. The Yardbirds, Bluesbreakers, Cream, Blind Faith, Derek and Dominos gibi gruplarda çalan Clpaton, "Tears In Heaven" isimli şarkısıyla 6 dalda Grammy ödülü kazanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.