Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdoğan’ın konvoyunda kaza

ASAYİŞ 28.08.2016 - 16:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2871+ kez okundu.
 

Erdoğan’ın konvoyunda kaza

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda zincirleme kaza meydana geldi. Çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüs ile koruma araçlarının da karıştığı kazada yaralanan olmadı.

Gaziantep Havalimanından yola çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hareket eden korumaları taşıyan araçlardan biri çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüse çarptı. Aralarında koruma araçlarının da yer aldığı 4 aracın hasar gördüğü kazada yaralanan olmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşlik mitingi için Gaziantep'e geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı uçağıyla saat 14.55’te Gaziantep Havalimanı’na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Gaziantep Havalimanı’nda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştıktan sonra Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile alandan ayrılarak Gaziantep Valiliği’ne doğru hareket etti. Yoğun güvenlik önlemi alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi, havalimanı ve çevresinin yanı sıra bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı. Polis ekipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bulunduğu otobüsün geçiş güzergâhında üst düzey önlem alırken, helikopterler de havadan önlem aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda zincirleme kaza meydana geldi. Çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüs ile koruma araçlarının da karıştığı kazada yaralanan olmadı.

Gaziantep Havalimanından yola çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hareket eden korumaları taşıyan araçlardan biri çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüse çarptı. Aralarında koruma araçlarının da yer aldığı 4 aracın hasar gördüğü kazada yaralanan olmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşlik mitingi için Gaziantep'e geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı uçağıyla saat 14.55’te Gaziantep Havalimanı’na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Gaziantep Havalimanı’nda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştıktan sonra Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile alandan ayrılarak Gaziantep Valiliği’ne doğru hareket etti.

Yoğun güvenlik önlemi alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi, havalimanı ve çevresinin yanı sıra bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı. Polis ekipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bulunduğu otobüsün geçiş güzergâhında üst düzey önlem alırken, helikopterler de havadan önlem aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.