Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erdoğan'ın ailesi yönetimden uzaklaşmalı

SİYASET 07.08.2019 - 15:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2779+ kez okundu.
 

Erdoğan'ın ailesi yönetimden uzaklaşmalı

AKP’den ayrılıp yeni bir parti kuracağı kamuoyunda konuşulan Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu cephesinden “Ültimatom” gibi bir açıklama geldi.

AYDIN- Haber Sol’da yer alan habere göre, eni parti hazırlığında olduğu iddia edilen Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden AKP Ankara İl Eski Başkanı Nedim Yamalı, “Bir itiraz süreci başlattık ve Cumhurbaşkanı’ndan beklediğimiz reformların gerçekleşmemesi hâlinde bu işin gereğini yapacağız ve kendi yolumuzu çizeceğiz” dedi. AKP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu'nun ekibinde yer alan AKP Ankara İl Eski Başkanı Nedim Yamalı, Erdoğan'ın ailesinin yönetimden çekilmesi gerektiğini söyledi. DW Türkçe’den Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtlayan Yamalı, “Parti içinde yozlaşma olduğundan” söz ederken, "Bir itiraz süreci başlattık ve Cumhurbaşkanı’ndan beklediğimiz reformların gerçekleşmemesi hâlinde bu işin gereğini yapacağız ve kendi yolumuzu çizeceğiz" dedi. Yamalı, "Bu aile yönetimden uzaklaşmalı, siyasetteki görünürlükten uzaklaşmalı. Ekonomiyle ilgili ihaleler şeffaf olmalı. İhalelerde hep aynı isimler pay alıyor, imtiyazlı kişiler mi alıyor?" derken, bu başlıklarda reform konusunda umutlarının azaldığını dile getirdi. Yamanlı, Davutoğlu'nun açıkladığı manifesto sürecinde yer alan isimlerden biri olduğunu da sözlerine ekledi.
AKP’den ayrılıp yeni bir parti kuracağı kamuoyunda konuşulan Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu cephesinden “Ültimatom” gibi bir açıklama geldi.

AYDIN- Haber Sol’da yer alan habere göre, eni parti hazırlığında olduğu iddia edilen Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden AKP Ankara İl Eski Başkanı Nedim Yamalı, “Bir itiraz süreci başlattık ve Cumhurbaşkanı’ndan beklediğimiz reformların gerçekleşmemesi hâlinde bu işin gereğini yapacağız ve kendi yolumuzu çizeceğiz” dedi.

AKP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu'nun ekibinde yer alan AKP Ankara İl Eski Başkanı Nedim Yamalı, Erdoğan'ın ailesinin yönetimden çekilmesi gerektiğini söyledi.

DW Türkçe’den Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtlayan Yamalı, “Parti içinde yozlaşma olduğundan” söz ederken, "Bir itiraz süreci başlattık ve Cumhurbaşkanı’ndan beklediğimiz reformların gerçekleşmemesi hâlinde bu işin gereğini yapacağız ve kendi yolumuzu çizeceğiz" dedi.

Yamalı, "Bu aile yönetimden uzaklaşmalı, siyasetteki görünürlükten uzaklaşmalı. Ekonomiyle ilgili ihaleler şeffaf olmalı. İhalelerde hep aynı isimler pay alıyor, imtiyazlı kişiler mi alıyor?" derken, bu başlıklarda reform konusunda umutlarının azaldığını dile getirdi.

Yamanlı, Davutoğlu'nun açıkladığı manifesto sürecinde yer alan isimlerden biri olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.