Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erdoğan, vefa yemeği ile uğurlandı

GENEL 11.08.2018 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4248+ kez okundu.
 

Erdoğan, vefa yemeği ile uğurlandı

Başkan Saraç, esnaf dostu ilan ettiği müdür için vefa yemeği verdi .

AYDIN- Aydın’da esnaf ve sanatkara yıllardır hizmet veren Türkiye Halk Bankası Aydın Merkez Şube Müdürü Murat Erdoğan, 3. Bölge Koordinatörü olarak İzmir’e atandı. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği 3. Bölge Başkanı Necip Saraç tarafından düzenlenen yemekle Erdoğan, bir üst görevine uğurlandı. Aydın’da bir otelde gerçekleştirilen veda yemeğine eşi ADÜ Öğretim üyesi Doç. Dr. Dilşen İnce Erdoğan ile katılan Murat Erdoğan duygusal anlar yaşadı. Programın veda yemeği değil vefa yemeği olduğunu belirten 3. Bölge (Aydın Muğla İlleri) Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, yemekte yaptığı konuşmada vefanın önemine değindi. Esnaf ve sanatkarın her zaman vefakar insanlar olduğunu ve kendisine yapılan iyilik ve güzellikleri hiçbir zaman unutmadığını belirten Başkan Saraç, “Bu nedenle bu yemeğin adını veda değil vefa yemeği diyoruz. Murat Bey, Aydın’da görev yaptığı süre içerisinde her zaman esnaf ve sanatkarın yanında oldu. Esnafın derdi ile dertlendi, sevincine ortak olmaya özen gösterdi. Birlikte mesai yaptık. Bu süre içerisinde Aydın şehrimize en iyi şekilde adapte olup Efe ruhlu bir dostumuz oldu. Aydın esnafı adına böylesine çalışkan bir dostumuzun ilimizden gitmesine üzgünüz ancak bir üst göreve yükselmesinden dolayı da sevinçliyiz” diyerek Murat Erdoğan’a Efe figürlü plaket takdim etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen vefa yemeğine 3. Bölge Birliği Başkan Vekili ve Kuşadası Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Şakar, Aydın Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Karabenli, Aydın Şoförler Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç ve Halk Bankası Aydın Sanayi Şube Müdürü Birol Çorlu ile Bölge Birliği personeli katıldı.
Başkan Saraç, esnaf dostu ilan ettiği müdür için vefa yemeği verdi .

AYDIN- Aydın’da esnaf ve sanatkara yıllardır hizmet veren Türkiye Halk Bankası Aydın Merkez Şube Müdürü Murat Erdoğan, 3. Bölge Koordinatörü olarak İzmir’e atandı. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği 3. Bölge Başkanı Necip Saraç tarafından düzenlenen yemekle Erdoğan, bir üst görevine uğurlandı.

Aydın’da bir otelde gerçekleştirilen veda yemeğine eşi ADÜ Öğretim üyesi Doç. Dr. Dilşen İnce Erdoğan ile katılan Murat Erdoğan duygusal anlar yaşadı. Programın veda yemeği değil vefa yemeği olduğunu belirten 3. Bölge (Aydın Muğla İlleri) Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, yemekte yaptığı konuşmada vefanın önemine değindi.

Esnaf ve sanatkarın her zaman vefakar insanlar olduğunu ve kendisine yapılan iyilik ve güzellikleri hiçbir zaman unutmadığını belirten Başkan Saraç, “Bu nedenle bu yemeğin adını veda değil vefa yemeği diyoruz. Murat Bey, Aydın’da görev yaptığı süre içerisinde her zaman esnaf ve sanatkarın yanında oldu. Esnafın derdi ile dertlendi, sevincine ortak olmaya özen gösterdi. Birlikte mesai yaptık. Bu süre içerisinde Aydın şehrimize en iyi şekilde adapte olup Efe ruhlu bir dostumuz oldu. Aydın esnafı adına böylesine çalışkan bir dostumuzun ilimizden gitmesine üzgünüz ancak bir üst göreve yükselmesinden dolayı da sevinçliyiz” diyerek Murat Erdoğan’a Efe figürlü plaket takdim etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen vefa yemeğine 3. Bölge Birliği Başkan Vekili ve Kuşadası Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Şakar, Aydın Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Karabenli, Aydın Şoförler Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç ve Halk Bankası Aydın Sanayi Şube Müdürü Birol Çorlu ile Bölge Birliği personeli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.