Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erdoğan uzun bir aradan sonra...

SİYASET 06.09.2015 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2726+ kez okundu.
 

Erdoğan uzun bir aradan sonra...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atv ve A Haber'in ortak yayınında Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok'un sorularını yanıtlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atv ve A Haber'in ortak yayınında Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok'un sorularını yanıtlayacak.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun bir aradan sonra bu akşam canlı yayına çıkıyor. SABAH YAZARI SOROCAK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CEVAPLAYACAK Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında gündeme dair soruları yanıtlayacak. Erdoğan'a soruları Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok soracak.Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gündem Özel programının yayın saati 21:30.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Atv ve A Haber'in ortak yayınında Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok'un sorularını yanıtlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atv ve A Haber'in ortak yayınında Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok'un sorularını yanıtlayacak.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun bir aradan sonra bu akşam canlı yayına çıkıyor.

SABAH YAZARI SOROCAK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CEVAPLAYACAK

Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında gündeme dair soruları yanıtlayacak. Erdoğan'a soruları Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok soracak.Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gündem Özel programının yayın saati 21:30.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.