Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdoğan, CHP Didim gençliğine başkan adayı

SİYASET 16.11.2017 - 19:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2928+ kez okundu.
 

Erdoğan, CHP Didim gençliğine başkan adayı

Atakan Erdoğan, CHP Didim İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

AYDIN- Basın açıklamasına CHP Didim Gençlik Kolları Başkanı Eren Can Yitmez’in konuşmasıyla başlandı. Yitmez, “Atakan kardeşimin hak edebileceğini düşündüğüm bu koltukta onun da söz sahibi olmasını isterim ve adaylığından ötürü, cesareti ve kararlılıkla gösterdiği tavrından ötürü onu tebrik ediyorum. CHP’nin Gençlik Kolları Başkanlığı’nı her zaman sürdürmekten şeref duydum. Aynı şekilde kendisinin de yakışacağına inanıyorum. Bir çok genç arkadaşımıza örnek teşkil edecek davranışlarda bulunmamız lazım. Siyasi tavrı, düşüncesi ve ahlakı ile örnek teşkil ederek adaylığından ötürü kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. Adaylığını açıklamak üzere konuşmasına başlayan Atakan Erdoğan ise şunları söyledi: “Saygı değer basın emekçileri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üyeleri ve genç yoldaşlarım, hepiniz hoş geldiniz. 1991 yılında Didim’de doğup büyüdüm, yani Didim evladıyım. Aynı zamanda 13 yaşımdan bu yana CHP’nin içindeyim, partiyi yakından tanıyorum. Onunla büyüdüm, olgunlaştım ve artık partinin geleceğine, gelişimine katkı sunmak istiyorum. Mesele ben değilim. Meselemiz parti içerisinde yıllarca emek vermiş, canını dişine takmış ve beni asla yalnız bırakmayan bütün yoldaşlarımızla bu yolda ilerlemektir. Yani ben olmak değil, biz olabilmektir. Başkanlığa geldiğimde hayata geçireceğimiz bazı projeler şunlardır: Ayrışmayan, bölünmeyen ve eksilmeyen bir gençlik kişi olmak. Örgütümüzün nicelik ve niteliğini yüksek seviyelere ulaştırmak. Özellikle lise ve Üniversitelerdeki gençlerimiz ile bir arada canlı etkinlikler düzenlenecek. Göreve geldiğimizden itibaren çok çalışacağız ve partimize yakışan mücadeleyi sonuna kadar göstereceğiz.”
Atakan Erdoğan, CHP Didim İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

AYDIN- Basın açıklamasına CHP Didim Gençlik Kolları Başkanı Eren Can Yitmez’in konuşmasıyla başlandı.

Yitmez, “Atakan kardeşimin hak edebileceğini düşündüğüm bu koltukta onun da söz sahibi olmasını isterim ve adaylığından ötürü, cesareti ve kararlılıkla gösterdiği tavrından ötürü onu tebrik ediyorum. CHP’nin Gençlik Kolları Başkanlığı’nı her zaman sürdürmekten şeref duydum. Aynı şekilde kendisinin de yakışacağına inanıyorum. Bir çok genç arkadaşımıza örnek teşkil edecek davranışlarda bulunmamız lazım. Siyasi tavrı, düşüncesi ve ahlakı ile örnek teşkil ederek adaylığından ötürü kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Adaylığını açıklamak üzere konuşmasına başlayan Atakan Erdoğan ise şunları söyledi:

“Saygı değer basın emekçileri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üyeleri ve genç yoldaşlarım, hepiniz hoş geldiniz. 1991 yılında Didim’de doğup büyüdüm, yani Didim evladıyım. Aynı zamanda 13 yaşımdan bu yana CHP’nin içindeyim, partiyi yakından tanıyorum. Onunla büyüdüm, olgunlaştım ve artık partinin geleceğine, gelişimine katkı sunmak istiyorum. Mesele ben değilim. Meselemiz parti içerisinde yıllarca emek vermiş, canını dişine takmış ve beni asla yalnız bırakmayan bütün yoldaşlarımızla bu yolda ilerlemektir. Yani ben olmak değil, biz olabilmektir. Başkanlığa geldiğimde hayata geçireceğimiz bazı projeler şunlardır: Ayrışmayan, bölünmeyen ve eksilmeyen bir gençlik kişi olmak. Örgütümüzün nicelik ve niteliğini yüksek seviyelere ulaştırmak. Özellikle lise ve Üniversitelerdeki gençlerimiz ile bir arada canlı etkinlikler düzenlenecek. Göreve geldiğimizden itibaren çok çalışacağız ve partimize yakışan mücadeleyi sonuna kadar göstereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.