Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erdemoğlu Outlet, hizmete açılıyor

EKONOMİ 11.05.2020 - 01:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3723+ kez okundu.
 

Erdemoğlu Outlet, hizmete açılıyor

Aydın’da yaklaşık yarım asırdan bu yana hizmet veren Erdemoğlu halı, avize, mobilya, korona günleri nedeniyle yeni bir hizmet başlattı.

AYDIN - Erdemoğlu Autlet Aydın Muğla Yolu üzerindeki mağazasının hemen yanında bulunan Adnan Menderes Mahallesi’ndeki autlet mağazası 10 Mayıs gününden itibaren hizmete başlayacağı belirtildi. Firmanın sahiplerinden Ali Erdem, avize ve halılarda maliyetine satışların yapılacağı autlet mağazasındaki fırsatlardan tüm Aydınlıların faydalanabileceğini söyledi. Geçtiğimiz yıl günün değişen şartlarına ayak uydurarak kendini güncelleyerek hizmetlerine ecolux konsepti ile devam eden Erdemoğlu’nun Türkiye’de de etkili olan Korona virüs salgını nedeniyle yeni bir hizmet daha başlattığını belirten Firmanın sahiplerinden Ali Erdem, “Ekonomik ulaşılabilir lüks parolası ile bölgenin önemli ticari aktörlerinden biri olan Ecolux by Erdemoğlu olarak yeni bir yatırım daha yaptık. Firma olarak yeni yatırımımız ile uygun fiyatlı ve bol çeşitli 'Halı, avize ve aksesuar' koleksiyonlarını Ecolux Outlet mağazası ile müşterilerinin hizmetine sunuyoruz. En iyi ürün, en iyi hizmet ve en iyi fiyat felsefesi ile fark oluşturan Erdemoğlu, outlet mağazasında da açılış haftasına özel birçok üründe ekstra indirim ve kampanyalar müşterileri bekliyor” diyerek açılış haftasına özel fiyatlardan tüm müşterilerin faydalanabileceğini söyledi.
Aydın’da yaklaşık yarım asırdan bu yana hizmet veren Erdemoğlu halı, avize, mobilya, korona günleri nedeniyle yeni bir hizmet başlattı.

AYDIN - Erdemoğlu Autlet Aydın Muğla Yolu üzerindeki mağazasının hemen yanında bulunan Adnan Menderes Mahallesi’ndeki autlet mağazası 10 Mayıs gününden itibaren hizmete başlayacağı belirtildi. Firmanın sahiplerinden Ali Erdem, avize ve halılarda maliyetine satışların yapılacağı autlet mağazasındaki fırsatlardan tüm Aydınlıların faydalanabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl günün değişen şartlarına ayak uydurarak kendini güncelleyerek hizmetlerine ecolux konsepti ile devam eden Erdemoğlu’nun Türkiye’de de etkili olan Korona virüs salgını nedeniyle yeni bir hizmet daha başlattığını belirten Firmanın sahiplerinden Ali Erdem, “Ekonomik ulaşılabilir lüks parolası ile bölgenin önemli ticari aktörlerinden biri olan Ecolux by Erdemoğlu olarak yeni bir yatırım daha yaptık. Firma olarak yeni yatırımımız ile uygun fiyatlı ve bol çeşitli 'Halı, avize ve aksesuar' koleksiyonlarını Ecolux Outlet mağazası ile müşterilerinin hizmetine sunuyoruz. En iyi ürün, en iyi hizmet ve en iyi fiyat felsefesi ile fark oluşturan Erdemoğlu, outlet mağazasında da açılış haftasına özel birçok üründe ekstra indirim ve kampanyalar müşterileri bekliyor” diyerek açılış haftasına özel fiyatlardan tüm müşterilerin faydalanabileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.