Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem’e “Aydın’dan habersiz” suçlaması

SİYASET 23.08.2017 - 11:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3205+ kez okundu.
 

Erdem’e “Aydın’dan habersiz” suçlaması

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Necmettin Ünüvar, Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in, barajlarla ilgili suçlama açıklamasına yanıt verdi.

AYDIN- Milletvekili Erdem’in, “Söz verilen barajlar yapılmıyor” algısı yaratmak için açıklama yaptığını savunan Ünüvar, “Aydın’da yaşayan vatandaşlar adına soruyorum; Sayın Mehmet Erdem sen nerede yaşıyorsun? Sayın Erdem, Sarıçay ve Beşparmak Barajları ile alakalı DSİ ve Büyükşehir Belediyesi arasında protokoller imzalanmış ve konu basında da sıkça yer almış olmasına rağmen kasıtlı olarak barajlar yapılmıyor algısı oluşturma çalışıyor” dedi. Yazılı açıklamasında Milletvekili Erdem’in Aydın’ın gündemini takip etmediğini öne süren Necmettin Ünüvar, barajların yapımı için DSİ ile protokoller imzalandığını belirterek, şunları söyledi: “Sayın Vekil, ya Aydın’a sık gelip gitmiyor ya da Aydın gündemini takip etmiyor. Büyükşehir çalışıyor, planlıyor ve sonrasında uyguluyor. Benim Mehmet Erdem’e tavsiyem, siyaseti, Ankara’da değil Aydın’da yap. Aydın’da ne oluyor ne bitiyor araştır. Biraz da Büyükşehir’i örnek al, kaç yıllık vekilliğinde yapmadığın hizmeti 2019’a kadar yap.”
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Necmettin Ünüvar, Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in, barajlarla ilgili suçlama açıklamasına yanıt verdi.

AYDIN- Milletvekili Erdem’in, “Söz verilen barajlar yapılmıyor” algısı yaratmak için açıklama yaptığını savunan Ünüvar, “Aydın’da yaşayan vatandaşlar adına soruyorum; Sayın Mehmet Erdem sen nerede yaşıyorsun? Sayın Erdem, Sarıçay ve Beşparmak Barajları ile alakalı DSİ ve Büyükşehir Belediyesi arasında protokoller imzalanmış ve konu basında da sıkça yer almış olmasına rağmen kasıtlı olarak barajlar yapılmıyor algısı oluşturma çalışıyor” dedi.

Yazılı açıklamasında Milletvekili Erdem’in Aydın’ın gündemini takip etmediğini öne süren Necmettin Ünüvar, barajların yapımı için DSİ ile protokoller imzalandığını belirterek, şunları söyledi:

“Sayın Vekil, ya Aydın’a sık gelip gitmiyor ya da Aydın gündemini takip etmiyor. Büyükşehir çalışıyor, planlıyor ve sonrasında uyguluyor.

Benim Mehmet Erdem’e tavsiyem, siyaseti, Ankara’da değil Aydın’da yap. Aydın’da ne oluyor ne bitiyor araştır. Biraz da Büyükşehir’i örnek al, kaç yıllık vekilliğinde yapmadığın hizmeti 2019’a kadar yap.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.