Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erdem ve Savaş; “Ülkemiz için hayırlı olur inşallah”

SİYASET 01.11.2015 - 12:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1869+ kez okundu.
 

Erdem ve Savaş; “Ülkemiz için hayırlı olur inşallah”

AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, “Seçimler, inşallah memleketimiz için hayırlı olur” dedi.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda 1252 Nolu sandıkta oyunu kullanan Erdem, daha sonra okuldaki diğer sandıkları gezerek görevliler ve seçmenlerle sohbet etti. Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Vatandaşımız oldukça ilgili ve oy kullanmada istekli. Bu demokrasimiz açısından memnuniyet verici. Seçime yoğun bir katılım olacağı kanaatindeyiz. Seçimler, inşallah memleketimiz için hayırlı olur. Seçimde görev alan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu. Erdem ile birlikte eşi Füsun Erdem de oyunu kullandı. Savaş, Kardeşköy’de kullandı AK Parti 3. sıra Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kardeşköy İlköğretim Okulu’nda 2161 Nolu sandıkta, eşi Nilay Savaş’la birlikte oyunu kullandılar. Savaş çiftinin oğlu Ali Savaş ise anne ve babasının oy pusulasının içinde olduğu zarfları “sandığa ben atacağım” diyerek anne Nilay Savaş’ın zarfını sandığa attı. Milletvekili adayı Mustafa Savaş Oyunu kullandıktan sonra dersliklere dolaşarak sandık görevlilerini ve oy kullanmaya gelen vatandaşlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Mustafa Savaş sorumuz üzerine, “Güzel bir seçim süresi yaşadık. Vatandaşlarımızın heyecanı ve bize olan sevgisini her gittiğimiz yerde gördük. İnanıyorum ki bugün bu sandıklardan, “istikrar ve güven” çıkacak. Büyük ve güçlü Türkiye yoluna devam edecek. Bundan hem ülkemiz, hem de Aydınımız kazanacak” dedi.  
AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, “Seçimler, inşallah memleketimiz için hayırlı olur” dedi.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda 1252 Nolu sandıkta oyunu kullanan Erdem, daha sonra okuldaki diğer sandıkları gezerek görevliler ve seçmenlerle sohbet etti.

Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Vatandaşımız oldukça ilgili ve oy kullanmada istekli. Bu demokrasimiz açısından memnuniyet verici. Seçime yoğun bir katılım olacağı kanaatindeyiz. Seçimler, inşallah memleketimiz için hayırlı olur. Seçimde görev alan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.

Erdem ile birlikte eşi Füsun Erdem de oyunu kullandı.

Savaş, Kardeşköy’de kullandı

AK Parti 3. sıra Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kardeşköy İlköğretim Okulu’nda 2161 Nolu sandıkta, eşi Nilay Savaş’la birlikte oyunu kullandılar.

Savaş çiftinin oğlu Ali Savaş ise anne ve babasının oy pusulasının içinde olduğu zarfları “sandığa ben atacağım” diyerek anne Nilay Savaş’ın zarfını sandığa attı.

Milletvekili adayı Mustafa Savaş Oyunu kullandıktan sonra dersliklere dolaşarak sandık görevlilerini ve oy kullanmaya gelen vatandaşlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Mustafa Savaş sorumuz üzerine, “Güzel bir seçim süresi yaşadık. Vatandaşlarımızın heyecanı ve bize olan sevgisini her gittiğimiz yerde gördük. İnanıyorum ki bugün bu sandıklardan, “istikrar ve güven” çıkacak. Büyük ve güçlü Türkiye yoluna devam edecek. Bundan hem ülkemiz, hem de Aydınımız kazanacak” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.