Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem, vatandaşlarla buluşuyor

SİYASET 29.09.2016 - 13:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3497+ kez okundu.
 

Erdem, vatandaşlarla buluşuyor

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içinde yer alan eski Doğanbey'de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiklerini bildirdi.

AYDIN- Milletvekili Erdem, ziyarette, 2017 yatırım planına alınacak Eski Doğanbey başta olmak üzere, milli parkta hayata geçirilecek olan projeler ile 44 yıkık konutun aslına uygun olarak restore edilmesi, ayrıca karinada balıkçı iskelesi, balıkçı restoranları, Doğanbey-Güzelçamlı yürüyüş parkurlarında seyir tepeleri, Eski Doğanbey Yöresel Ürün Pazaryeri, Büyük Menderes Deltası’na Kuş Gözlem Evleri’nin yapılması hedeflendiğini söyledi. Milletvekili Erdem, “Turizmin çeşitlenmesine, deniz turizmi yanında doğa turizmi, ekolojik turizme katkı sağlayacak Aydınımız için önemli, Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Eko Köy Projesi’nin hayata geçmesi için, Aydın Milletvekilleri olarak buradaki projeyi önemsiyor, hassasiyetle takip edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içinde yer alan eski Doğanbey'de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiklerini bildirdi.

AYDIN- Milletvekili Erdem, ziyarette, 2017 yatırım planına alınacak Eski Doğanbey başta olmak üzere, milli parkta hayata geçirilecek olan projeler ile 44 yıkık konutun aslına uygun olarak restore edilmesi, ayrıca karinada balıkçı iskelesi, balıkçı restoranları, Doğanbey-Güzelçamlı yürüyüş parkurlarında seyir tepeleri, Eski Doğanbey Yöresel Ürün Pazaryeri, Büyük Menderes Deltası’na Kuş Gözlem Evleri’nin yapılması hedeflendiğini söyledi.

Milletvekili Erdem, “Turizmin çeşitlenmesine, deniz turizmi yanında doğa turizmi, ekolojik turizme katkı sağlayacak Aydınımız için önemli, Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Eko Köy Projesi’nin hayata geçmesi için, Aydın Milletvekilleri olarak buradaki projeyi önemsiyor, hassasiyetle takip edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.