Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem: Spekülasyona gerek yok

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 15.07.2017 - 21:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3464+ kez okundu.
 

Erdem: Spekülasyona gerek yok

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Spekülasyon yaratacak konuşmalardan ve spekülasyon yaklaşımlardan uzak kalınmalı, bunlara da gerek yok” dedi.

AYDIN- Milletvekili Erdem, AK Parti Aydın Ana Kademe, İlçe Teşkilatlarındaki kongre ve değişim süreciyle ilgili gazetemize yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Bu gelişmelerde benim detaylı bir bilgim yok, benim de görevim değil. Benim görevim milletvekili olarak sahada çalışmak. Aydın ilimizin sorunlarının çözümü için çalışıyoruz. Ak Parti’de kongre süreci başladı. Kongre süreci demek bir yenilenme, değerlendirme ve çekin etme dönemidir. Ben şu kadar ilçe teşkilatı şöyle olacak, bu kadar ilçe teşkilatı böyle olacak gibi bir açıklama yağma yetkisine sahip değilim. Böyle bir yetkim olmadığı gibi böyle bir de görevim yok. Başta da dediğim hem ilimizde, hem de Türkiye genelinde kongre sürecimiz ve yenilenme sürecimiz başlamıştır. Ana kademede, ilçe teşkilatlarımızda değişim olabilir veya olmayabilir de. Buna delegeler ve partimizin yetkili organları karar verecek. Bu süreçte spekülasyon yaratacak konuşmalardan ve spekülasyon yaklaşımlardan uzak kalınmalı, bunlara da gerek yok.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Spekülasyon yaratacak konuşmalardan ve spekülasyon yaklaşımlardan uzak kalınmalı, bunlara da gerek yok” dedi.

AYDIN- Milletvekili Erdem, AK Parti Aydın Ana Kademe, İlçe Teşkilatlarındaki kongre ve değişim süreciyle ilgili gazetemize yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Bu gelişmelerde benim detaylı bir bilgim yok, benim de görevim değil. Benim görevim milletvekili olarak sahada çalışmak. Aydın ilimizin sorunlarının çözümü için çalışıyoruz. Ak Parti’de kongre süreci başladı. Kongre süreci demek bir yenilenme, değerlendirme ve çekin etme dönemidir. Ben şu kadar ilçe teşkilatı şöyle olacak, bu kadar ilçe teşkilatı böyle olacak gibi bir açıklama yağma yetkisine sahip değilim. Böyle bir yetkim olmadığı gibi böyle bir de görevim yok. Başta da dediğim hem ilimizde, hem de Türkiye genelinde kongre sürecimiz ve yenilenme sürecimiz başlamıştır. Ana kademede, ilçe teşkilatlarımızda değişim olabilir veya olmayabilir de. Buna delegeler ve partimizin yetkili organları karar verecek. Bu süreçte spekülasyon yaratacak konuşmalardan ve spekülasyon yaklaşımlardan uzak kalınmalı, bunlara da gerek yok.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.