Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem, Özmen’e teşekkür etti

SİYASET 16.08.2017 - 18:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4590+ kez okundu.
 

Erdem, Özmen’e teşekkür etti

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, tekrar aday olmayacağını açıklayan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AYDIN- Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, teşekkür açıklamasında şunları söyledi: “Önümüzdeki kongrede aday olmama kararını açıklayan İl Başkanı Ömer Özmen'e görev yaptığı süre içerisindeki özverili ve gayretli çalışmaları sebebiyle şahsım ve partimiz adına şükranlarımızı sunarız. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Bayrağı şerefle taşımak ve devretmek çok önemlidir. Sayın Ömer Özmen de partimizin bayrağını şerefle taşımış ve aynı şekilde devredecektir. İlkeli ve dürüst kişiliği ile temayüz eden Sayın Ömer Özmen, bundan sonraki yaşamında da Aydın AK Parti siyasetinde hep var olacaktır.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, tekrar aday olmayacağını açıklayan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AYDIN- Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, teşekkür açıklamasında şunları söyledi:

“Önümüzdeki kongrede aday olmama kararını açıklayan İl Başkanı Ömer Özmen'e görev yaptığı süre içerisindeki özverili ve gayretli çalışmaları sebebiyle şahsım ve partimiz adına şükranlarımızı sunarız.

Siyaset bir bayrak yarışıdır. Bayrağı şerefle taşımak ve devretmek çok önemlidir. Sayın Ömer Özmen de partimizin bayrağını şerefle taşımış ve aynı şekilde devredecektir.

İlkeli ve dürüst kişiliği ile temayüz eden Sayın Ömer Özmen, bundan sonraki yaşamında da Aydın AK Parti siyasetinde hep var olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.