Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem; “Nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu”

SİYASET 24.09.2015 - 07:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3447+ kez okundu.
 

Erdem; “Nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu”

Seçim yaklaştığı zaman bol bol “Et, Peynir, Yoğurt, Patates” dağıt CHP oy kazansın.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, Sosyal Paylaşım stesi Facebook taki paylaşımıyla Aydın’daki su ücretinin pahalı olduğunu belirterek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, “nereden geliyor bu yoğurdun” bolluğu diyerek, Aydın halkının cebinden yılda 120 Milyon fazladan para alıyorsunuz diyerek sorularının cevaplanmasını istedi. İncirliova Acarlar Mahallesi'nden bir eve ait su faturası, fatura tutarı 348 TL, suyun tonu yaklaşık 5 TL'ye geliyor. Acarlar'da ki vatandaşa suyun tonunu 5 TL'ye satıyorsunuz onlardan elde ettiğiniz paralarla CHP'ye seçimde oy kazanmak için erzak dağıtıyorsunuz. Bu haksızlık değil mi? Suyun tonu 5 TL yerine 1-ile 1,5 TL olmalı... Aydın'da yaklaşık 500 bin su abonesi olsa, her faturadan 20 TL fazla para alınmış olsa, 500.000×20=10milyon TL aylık fazla para, Yılda ise120 milyon TL. Seçim yaklaştığı zaman bol bol “Et, Peynir, Yoğurt, Patates” dağıt CHP oy kazansın. Bu kadar dağıtılan malzemenin parası nereden geliyor? Nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu? Vatandaşın su parasından toplanan paralardan geliyor bu yoğurdun bolluğu” dedi.
Seçim yaklaştığı zaman bol bol “Et, Peynir, Yoğurt, Patates” dağıt CHP oy kazansın.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, Sosyal Paylaşım stesi Facebook taki paylaşımıyla Aydın’daki su ücretinin pahalı olduğunu belirterek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, “nereden geliyor bu yoğurdun” bolluğu diyerek, Aydın halkının cebinden yılda 120 Milyon fazladan para alıyorsunuz diyerek sorularının cevaplanmasını istedi.

İncirliova Acarlar Mahallesi'nden bir eve ait su faturası, fatura tutarı 348 TL, suyun tonu yaklaşık 5 TL'ye geliyor. Acarlar'da ki vatandaşa suyun tonunu 5 TL'ye satıyorsunuz onlardan elde ettiğiniz paralarla CHP'ye seçimde oy kazanmak için erzak dağıtıyorsunuz. Bu haksızlık değil mi? Suyun tonu 5 TL yerine 1-ile 1,5 TL olmalı...

Aydın'da yaklaşık 500 bin su abonesi olsa, her faturadan 20 TL fazla para alınmış olsa, 500.000×20=10milyon TL aylık fazla para, Yılda ise120 milyon TL.

Seçim yaklaştığı zaman bol bol “Et, Peynir, Yoğurt, Patates” dağıt CHP oy kazansın.

Bu kadar dağıtılan malzemenin parası nereden geliyor? Nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu?

Vatandaşın su parasından toplanan paralardan geliyor bu yoğurdun bolluğu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.