Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem, kongreyi değerlendirdi

SİYASET 22.05.2017 - 17:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3699+ kez okundu.
 

Erdem, kongreyi değerlendirdi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti’nin 3. Olağan üstü büyük kongresini değerlendirdi.

AYDIN- Kongrenin büyük bir heyecan ve geniş katılımla gerçekleştiğini ifade eden Milletvekili Mehmet Erdem; ‘’AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde, hedefimiz daha demokratik, daha müreffeh ve daha gelişmiş bir Türkiye'dir’’ dedi. Olağanüstü kongresi ve sonuçları üzerine değerlendirmede bulunan Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, şunları söyledi: “Bugün 100 bin kişiyi aşkın partilimizin katılımıyla Kurucu Liderimiz, Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan muhteşem bir kongre ile tekrar AK Parti'mizin Genel Başkanı seçildi. Liderimiz Sn Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hepimiz duygusal anlar yaşadık. Ülkemiz ve AK Parti açısından yeni bir dönem başlamıştır. Yeni dönem hayırlı ve uğurlu olsun. Mv. arkadaşımız Mustafa Savaş AK Parti MKYK’da tekraren görev aldı. Kendisine başarılar diliyoruz. Bölgemizdeki gelişmeler, terörle mücadele, 2023 hedeflerine ulaşma, ulusal projelerdeki hedefler, 2019' da yapılacak yerel ve genel seçimler açısından AK Parti'nin başına Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın dönmesi çok olumlu sonuçlar verecektir. Kazanan AK Parti olmakla birlikte elbette ülkemiz ve milletimiz olacaktır. Bundan sonraki dönemde AK Parti olarak sadece bize oy verenlere değil 80 milyon aziz milletimize topyekûn hizmet etmenin daha fazla bilinci içerisinde olacağız. Aydın'da da aynı anlayışla hizmet etmeye devam ederek; bize oy veren vermeyen herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Son referandumda sandıktan çıkan sonuçtan hem Aydın'da hem de Türkiye'de milletimizin bize verdiği mesajları doğru okuyup ona göre geleceğe yürüyeceğiz. AK Parti kurulduğu günden bugüne aziz milletimize kulak vermiş ve millet ne istediyse, nasıl bir değişim talebinde bulunuyorsa ona göre kendini yenilemiştir. Bugün yapılan kongreyle AK Parti milletimizin taleplerini dikkate alarak değişim, dönüşüm ve reformu gerçekleştirecektir. Hedefimiz daha demokratik, daha müreffeh ve daha gelişmiş bir Türkiye'dir. Yepyeni bir heyecanla gece gündüz çalışmaya ve aziz milletimize hizmet etmeye Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edeceğiz.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti’nin 3. Olağan üstü büyük kongresini değerlendirdi.

AYDIN- Kongrenin büyük bir heyecan ve geniş katılımla gerçekleştiğini ifade eden Milletvekili Mehmet Erdem; ‘’AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde, hedefimiz daha demokratik, daha müreffeh ve daha gelişmiş bir Türkiye'dir’’ dedi.

Olağanüstü kongresi ve sonuçları üzerine değerlendirmede bulunan Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, şunları söyledi:

“Bugün 100 bin kişiyi aşkın partilimizin katılımıyla Kurucu Liderimiz, Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan muhteşem bir kongre ile tekrar AK Parti'mizin Genel Başkanı seçildi.

Liderimiz Sn Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hepimiz duygusal anlar yaşadık. Ülkemiz ve AK Parti açısından yeni bir dönem başlamıştır. Yeni dönem hayırlı ve uğurlu olsun. Mv. arkadaşımız Mustafa Savaş AK Parti MKYK’da tekraren görev aldı. Kendisine başarılar diliyoruz.

Bölgemizdeki gelişmeler, terörle mücadele, 2023 hedeflerine ulaşma, ulusal projelerdeki hedefler, 2019' da yapılacak yerel ve genel seçimler açısından AK Parti'nin başına Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın dönmesi çok olumlu sonuçlar verecektir. Kazanan AK Parti olmakla birlikte elbette ülkemiz ve milletimiz olacaktır.

Bundan sonraki dönemde AK Parti olarak sadece bize oy verenlere değil 80 milyon aziz milletimize topyekûn hizmet etmenin daha fazla bilinci içerisinde olacağız. Aydın'da da aynı anlayışla hizmet etmeye devam ederek; bize oy veren vermeyen herkesi kucaklamaya devam edeceğiz.

Son referandumda sandıktan çıkan sonuçtan hem Aydın'da hem de Türkiye'de milletimizin bize verdiği mesajları doğru okuyup ona göre geleceğe yürüyeceğiz. AK Parti kurulduğu günden bugüne aziz milletimize kulak vermiş ve millet ne istediyse, nasıl bir değişim talebinde bulunuyorsa ona göre kendini yenilemiştir.

Bugün yapılan kongreyle AK Parti milletimizin taleplerini dikkate alarak değişim, dönüşüm ve reformu gerçekleştirecektir. Hedefimiz daha demokratik, daha müreffeh ve daha gelişmiş bir Türkiye'dir. Yepyeni bir heyecanla gece gündüz çalışmaya ve aziz milletimize hizmet etmeye Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.