Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem, kadınlar ve muhtarlarla buluştu

SİYASET 13.03.2017 - 09:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3378+ kez okundu.
 

Erdem, kadınlar ve muhtarlarla buluştu

AK Parti Karacasu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programlara katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, neden evet denilmesi gerektiğini anlattı.

AYDIN- Etkinliğin ardından partililere ve Karacasulu muhtarlara seslenen Erdem, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması ile alakalı olarak evet demenin önemine değindi. MHP’nin 15 Temmuz’dan sonra tehlikenin farkına vardığını söyleyen Erdem, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ise eleştiriler getirdi. 2002’den bu yana 10 tane seçim yaşandığını 2 tanesi referandum olan bu seçimlerin 8’inden Ak Parti’nin birinci parti olarak çıktığını ifade eden Erdem, “Bu nasıl diktatörlüktür. Kemal Kılıçdaroğlu ise her seçimden yenilgiyle çıkmış, oy oranı azalmış, hala genel başkan, sen misin tek adam yoksa Erdoğan mı?” diye sordu. Vesayet ve yönetim krizlerini, darbe anlayışlarını ortadan kaldırmak istediklerini aktaran Erdem, “15 yıldır Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü, milleti ile bütünleşen bir lider olmasaydı Türkiye üzerine yazılan senaryoların çok acı sonuçlarıyla karşılaşmış olabilirdik” dedi. Cumhurbaşkanı kararnameleri, seçilme yaşının 18 olması, milletvekili sayısının 600 olması ile alakalı hayır diyenlerin getirdiği eleştirilere yanıt veren Erdem, bu getirilen değişiklikler ile ilgili dünyadan örnekler vererek muhalefetin ancak kahvehane muhabbetlerinde kullanılabilecek argümanlarla propaganda yaptığını öne sürdü. Bu etkinlikte Erdem’le birlikte Ak Parti Kadın Kolları İl Temsilcisi Nursel Kulak, Ak Parti Karacasu ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, partililer ve muhtarlar yer aldı. Mehmet Erdem konuşmasının ardından muhtarların sorunlarını dinledi. Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı’yı makamında ziyaret eden Erdem, vatandaşlarla bir araya gelip ‘evetleri arttıralım’ temennisinde bulundu.
AK Parti Karacasu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programlara katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, neden evet denilmesi gerektiğini anlattı.

AYDIN- Etkinliğin ardından partililere ve Karacasulu muhtarlara seslenen Erdem, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması ile alakalı olarak evet demenin önemine değindi. MHP’nin 15 Temmuz’dan sonra tehlikenin farkına vardığını söyleyen Erdem, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ise eleştiriler getirdi. 2002’den bu yana 10 tane seçim yaşandığını 2 tanesi referandum olan bu seçimlerin 8’inden Ak Parti’nin birinci parti olarak çıktığını ifade eden Erdem, “Bu nasıl diktatörlüktür. Kemal Kılıçdaroğlu ise her seçimden yenilgiyle çıkmış, oy oranı azalmış, hala genel başkan, sen misin tek adam yoksa Erdoğan mı?” diye sordu. Vesayet ve yönetim krizlerini, darbe anlayışlarını ortadan kaldırmak istediklerini aktaran Erdem, “15 yıldır Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü, milleti ile bütünleşen bir lider olmasaydı Türkiye üzerine yazılan senaryoların çok acı sonuçlarıyla karşılaşmış olabilirdik” dedi.

Cumhurbaşkanı kararnameleri, seçilme yaşının 18 olması, milletvekili sayısının 600 olması ile alakalı hayır diyenlerin getirdiği eleştirilere yanıt veren Erdem, bu getirilen değişiklikler ile ilgili dünyadan örnekler vererek muhalefetin ancak kahvehane muhabbetlerinde kullanılabilecek argümanlarla propaganda yaptığını öne sürdü.

Bu etkinlikte Erdem’le birlikte Ak Parti Kadın Kolları İl Temsilcisi Nursel Kulak, Ak Parti Karacasu ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, partililer ve muhtarlar yer aldı. Mehmet Erdem konuşmasının ardından muhtarların sorunlarını dinledi. Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı’yı makamında ziyaret eden Erdem, vatandaşlarla bir araya gelip ‘evetleri arttıralım’ temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.