Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem'in mesajları kime!

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 27.01.2015 - 22:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2995+ kez okundu.
 

Erdem'in mesajları kime!

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM Tarım Komisyonu Sözcüsü Mehmet Erdem’in 25 Ocak’ta kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Yeni Ufuk Özel Hasan Kadife AK Parti Aydın Milletvekili TBMM Tarım Komisyonu Sözcüsü Mehmet Erdem’in  25 Ocak’ta kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Aydın’da siyasi kulislerde ve takipçileri arasında tartışmaya neden olan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in bu paylaşımlarında kimi veya kimleri kastettiği merak konusu oldu. Erdem’in 25 Ocak’ta Sabah 01:01 sıralarında “Güven ve Yalan” ile ilgili ilkini, 07:48’de ise ana ekseni,  kıyamet ve öldük­ten sonra dirilme inancını ispat etmek olan “NEBE” Suresinde yer alan bazı Ayetleri yazarak son verdiği mesajlarında “İftira” ve “Kibir” konularıyla ilgili paylaşımlarda bulundu. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in siyasi arenada yer alan bazı isimlerin “Onlar kendilerini bilir” şeklinde yorumladığı paylaşımları şunlar; “Güvendiğiniz veya doğru söylediğine inandığınız birisi eğer kendi için yalan söylüyorsa ve sizi yanıltıyorsa ne olacak? Güvendiğiniz kişinin İddialarını veya söylediklerini ilgili kişilere sorup araştırmadan veya kendilerini savunma imkanı tanımadan doğru kabul ederek hüküm koyduğunuzda yanılmışsanız ne olacak?” “İftira atmak çok kötü bir davranıştır.  Birilerinin kendisine iftira attığını iddia eden kişinin iddiası doğru değilse ne olacak?  İftira atmayanlara 'iftira attılar' diye iddia etmek de bir iftira değil mi?” “Kendi siyasi ikbali uğruna, rakip gördüklerini yıpratmak için, rakipleri hakkındaki doğruluğu kesin olmayan iddiaları, kendisine güven duyan insanlara aktarmak siyasi ahlaka uygun mu?” “Başarısızlığını örtmek için mazeret arayabilirsin... Başarısızlığın faturasını hep başkalarına kesiyorsun; kendini adeta kusursuz görüyorsun.” “ 'Bize iftira attılar, bizimle rakiplerimiz uğraşıyor' diyerek mazlum pozisyonuna bürünüp, başarısızlığınıza mazeret üretip, size güvenen ve inanan kişileri yanıltmayı çok iyi başardığınızı mı sanıyorsunuz? Allah'ı nasıl kandıracaksınız?” “Yatay siyasette başarılı olamayanlar, yatay siyaseti önemsemeyenler, sadece dikey siyasetle hedeflerine ulaşabileceklerini mi sanıyorlar...” “Siyasetin dikey noktasındakiler yataydaki durumu çok iyi takip ve tahlil ediyorlar. Siyasetçi hedeflerine ulaşmak için yatayda ter dökmeli...” NEBE SURESİ 27 - Çünkü onlar hiçbir hesap ummazlardı. 28 - Âyetlerimizi yalanlaya yalanlaya tam bir yalancı olmuşlardı. 29 - Biz ise herşeyi sayıp bir kitaba geçirmişiz. 30 - (Onlara): "Şimdi tadın (cezanızı). Artık size azabınızı artırmaktan başka bir şey yapmayacağız" (denir).   NEBE SURESİ 38 - O gün Ruh ve melekler sıra sıra dururlar. Rahmân'ın izin verdikleri dışında hiç kimse konuşamaz. İzin verilen de doğruyu söyler. 39 - İşte bu hak gündür. Artık dileyen Rabbine bir yol tutar. 40 - Biz sizi yakın bir azap ile uyardık. O gün kişi ellerinin ne takdim ettiğine bakacak ve kâfir diyecek ki: "Ah ne olaydı, ben bir toprak olaydım."
AK Parti Aydın Milletvekili TBMM Tarım Komisyonu Sözcüsü Mehmet Erdem’in 25 Ocak’ta kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Yeni Ufuk Özel Hasan Kadife

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM Tarım Komisyonu Sözcüsü Mehmet Erdem’in  25 Ocak’ta kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

Aydın’da siyasi kulislerde ve takipçileri arasında tartışmaya neden olan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in bu paylaşımlarında kimi veya kimleri kastettiği merak konusu oldu.

Erdem’in 25 Ocak’ta Sabah 01:01 sıralarında “Güven ve Yalan” ile ilgili ilkini, 07:48’de ise ana ekseni,  kıyamet ve öldük­ten sonra dirilme inancını ispat etmek olan “NEBE” Suresinde yer alan bazı Ayetleri yazarak son verdiği mesajlarında “İftira” ve “Kibir” konularıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in siyasi arenada yer alan bazı isimlerin “Onlar kendilerini bilir” şeklinde yorumladığı paylaşımları şunlar;

Güvendiğiniz veya doğru söylediğine inandığınız birisi eğer kendi için yalan söylüyorsa ve sizi yanıltıyorsa ne olacak?
Güvendiğiniz kişinin İddialarını veya söylediklerini ilgili kişilere sorup araştırmadan veya kendilerini savunma imkanı tanımadan doğru kabul ederek hüküm koyduğunuzda yanılmışsanız ne olacak?”

“İftira atmak çok kötü bir davranıştır. 
Birilerinin kendisine iftira attığını iddia eden kişinin iddiası doğru değilse ne olacak? 
İftira atmayanlara 'iftira attılar' diye iddia etmek de bir iftira değil mi?”

“Kendi siyasi ikbali uğruna, rakip gördüklerini yıpratmak için, rakipleri hakkındaki doğruluğu kesin olmayan iddiaları, kendisine güven duyan insanlara aktarmak siyasi ahlaka uygun mu?”

“Başarısızlığını örtmek için mazeret arayabilirsin...
Başarısızlığın faturasını hep başkalarına kesiyorsun; kendini adeta kusursuz görüyorsun.”

“ 'Bize iftira attılar, bizimle rakiplerimiz uğraşıyor' diyerek mazlum pozisyonuna bürünüp, başarısızlığınıza mazeret üretip, size güvenen ve inanan kişileri yanıltmayı çok iyi başardığınızı mı sanıyorsunuz?
Allah'ı nasıl kandıracaksınız?”

“Yatay siyasette başarılı olamayanlar, yatay siyaseti önemsemeyenler, sadece dikey siyasetle hedeflerine ulaşabileceklerini mi sanıyorlar...”

“Siyasetin dikey noktasındakiler yataydaki durumu çok iyi takip ve tahlil ediyorlar. Siyasetçi hedeflerine ulaşmak için yatayda ter dökmeli...”

NEBE SURESİ
27 - Çünkü onlar hiçbir hesap ummazlardı.

28 - Âyetlerimizi yalanlaya yalanlaya tam bir yalancı olmuşlardı.

29 - Biz ise herşeyi sayıp bir kitaba geçirmişiz.

30 - (Onlara): "Şimdi tadın (cezanızı). Artık size azabınızı artırmaktan başka bir şey yapmayacağız" (denir).

 

NEBE SURESİ
38 - O gün Ruh ve melekler sıra sıra dururlar. Rahmân'ın izin verdikleri dışında hiç kimse konuşamaz. İzin verilen de doğruyu söyler.

39 - İşte bu hak gündür. Artık dileyen Rabbine bir yol tutar.

40 - Biz sizi yakın bir azap ile uyardık. O gün kişi ellerinin ne takdim ettiğine bakacak ve kâfir diyecek ki: "Ah ne olaydı, ben bir toprak olaydım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.