Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Erdem fabrika yönetimiyle görüştü

SİYASET 24.05.2017 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3101+ kez okundu.
 

Erdem fabrika yönetimiyle görüştü

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Söke'deki konfeksiyon fabrikasının üretimi durdurma kararı sonrasında ilçede binlerce kişiye ekmek kapısı olan fabrika sorumluları görüştü.

AYDIN- Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Söke'deki Lee-Wrangler konfeksiyon fabrikasının üretimi durdurma kararını üzüntüyle öğrendik. Fabrika sorumlusu Aslı Akıntürk'le yaptığımız telefon görüşmesinde, şirketin sadece Söke'de değil tüm Dünya'da üretimden çıkma kararı aldığını belirtti. Şirket, Türkiye'de ve dünyada faaliyetine devam edecek ancak satacağı ürünleri kendisi üretmeme kararı almış. Alınan kararın siyasi veya dış politika boyutunun asla olmadığını da belirtti. Biz Şirketin üretime devam etmesi için Ekonomi Bakanlığı boyutuyla yardımcı olabileceğimizi de belirttik. Ama böyle bir durumun olmadığını şirketin aldığı kararın Türkiye'ye mahsus bir durum olmadığını da söyledi. Uzun yıllar Söke'ye hizmet eden bu fabrikanın kapanacak olması gerçekten üzücüdür. Bu fabrikadan ekmek yiyen Sökeli hemşerilerimiz adına da üzüntümüzü belirtmek isteriz. Söke OSB'nin hızla gelişmesi sonucunda Söke'deki istihdama büyük katkılar sağlanmaktadır. Önümüzdeki süreçte Söke OSB'de yeni açılacak fabrikalarda yeni istihdam imkânları oluşacaktır. Mevcut fabrikanın başkaca işletmeciler tarafından devralınması ve işletmeye devam etmesi en büyük arzumuzdur. Bu konuda biz de katkı vermeye hazırız.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Söke'deki konfeksiyon fabrikasının üretimi durdurma kararı sonrasında ilçede binlerce kişiye ekmek kapısı olan fabrika sorumluları görüştü.

AYDIN- Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Söke'deki Lee-Wrangler konfeksiyon fabrikasının üretimi durdurma kararını üzüntüyle öğrendik. Fabrika sorumlusu Aslı Akıntürk'le yaptığımız telefon görüşmesinde, şirketin sadece Söke'de değil tüm Dünya'da üretimden çıkma kararı aldığını belirtti.

Şirket, Türkiye'de ve dünyada faaliyetine devam edecek ancak satacağı ürünleri kendisi üretmeme kararı almış. Alınan kararın siyasi veya dış politika boyutunun asla olmadığını da belirtti. Biz Şirketin üretime devam etmesi için Ekonomi Bakanlığı boyutuyla yardımcı olabileceğimizi de belirttik. Ama böyle bir durumun olmadığını şirketin aldığı kararın Türkiye'ye mahsus bir durum olmadığını da söyledi. Uzun yıllar Söke'ye hizmet eden bu fabrikanın kapanacak olması gerçekten üzücüdür. Bu fabrikadan ekmek yiyen Sökeli hemşerilerimiz adına da üzüntümüzü belirtmek isteriz. Söke OSB'nin hızla gelişmesi sonucunda Söke'deki istihdama büyük katkılar sağlanmaktadır.

Önümüzdeki süreçte Söke OSB'de yeni açılacak fabrikalarda yeni istihdam imkânları oluşacaktır. Mevcut fabrikanın başkaca işletmeciler tarafından devralınması ve işletmeye devam etmesi en büyük arzumuzdur. Bu konuda biz de katkı vermeye hazırız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.