Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem, Çerçioğlu’na barajları sordu

SİYASET 22.08.2017 - 13:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3753+ kez okundu.
 

Erdem, Çerçioğlu’na barajları sordu

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na vaatlerini hatırlattı.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerinin gelecekte su sıkıntısı yaşayacağını savunarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ne, vaat ettiğini belirttiği barajların ne zaman yapılacağını sordu. Milletvekili Erdem, açıklamasında şunları söyledi: “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Çerçioğlu'na kamuoyu adına tekraren soruyoruz! 2014 yerel seçimleri öncesi Söke ile Kuşadası İlçelerimizin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak Söke-Bağarası Sarıçay Barajı ve Didim İlçemizin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak Beşparmak Barajı'nı yapacağınızı vaat etmiştiniz. Bu barajlar yapılmazsa önümüzdeki yıllarda Söke, Kuşadası ve Didim Bölgesi su sıkıntısı yaşayacak. Bunun vebali sizin omuzlarınızda olacak. Vaat ettiğiniz bu barajları yapacak mısınız? Ne zaman yapacaksınız? Bunu kamuoyuna açıklamak durumundasınız. Bu yaz Didim başta olmak üzere Söke ve Kuşadası'nda su kesintileri sıkıntı yarattı. Bundan sonraki yıllarda artan turizm ve yerleşim sebebiyle bu ilçelerimizde su ihtiyacı artarak devam edecek. Su sıkıntısı daha da artacak. Kamuoyu Sn Çerçioğlu'ndan çözüm ve açıklama bekliyor.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na vaatlerini hatırlattı.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerinin gelecekte su sıkıntısı yaşayacağını savunarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ne, vaat ettiğini belirttiği barajların ne zaman yapılacağını sordu.

Milletvekili Erdem, açıklamasında şunları söyledi:

“Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Çerçioğlu'na kamuoyu adına tekraren soruyoruz!

2014 yerel seçimleri öncesi Söke ile Kuşadası İlçelerimizin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak Söke-Bağarası Sarıçay Barajı ve Didim İlçemizin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak Beşparmak Barajı'nı yapacağınızı vaat etmiştiniz.

Bu barajlar yapılmazsa önümüzdeki yıllarda Söke, Kuşadası ve Didim Bölgesi su sıkıntısı yaşayacak. Bunun vebali sizin omuzlarınızda olacak. Vaat ettiğiniz bu barajları yapacak mısınız? Ne zaman yapacaksınız? Bunu kamuoyuna açıklamak durumundasınız.

Bu yaz Didim başta olmak üzere Söke ve Kuşadası'nda su kesintileri sıkıntı yarattı. Bundan sonraki yıllarda artan turizm ve yerleşim sebebiyle bu ilçelerimizde su ihtiyacı artarak devam edecek.

Su sıkıntısı daha da artacak. Kamuoyu Sn Çerçioğlu'ndan çözüm ve açıklama bekliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.