Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Erdem, Aydın tarımını değerlendirdi

SİYASET 18.02.2018 - 12:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4284+ kez okundu.
 

Erdem, Aydın tarımını değerlendirdi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 6’ncısı düzenlenen Aydın Tarım Fuarı’nı ziyarette bulundu.

AYDIN- Milletvekili Mehmet Erdem’e Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu, AK Parti Germencik İlçe ve Germencik TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sivri, Aydın TARİŞ Başkanı Doğan Altan, Germencik Tariş Yön. Kur. Üyesi D. Ali Özer eşlik etti. Fuar alanını gezen Milletvekili Mehmet Erdem, daha sonra TARİŞ Başkanı Doğan Altan’ın makamında Aydın tarımını değerlendirdi. Erdem, “Hükümetimizin tarım politikası üreticimizi birçok noktada sevindirmiştir. Ürün destekleme, kredi kullanımı, yatırımlarımız, modern ekipmanla desteklerimiz ve teşviklerimiz vatandaşımızı memnun etmiştir. Tarımda yerli sanayicimizin sektörel başarıları ürün kalitesini artırarak işgücünü de azaltmıştır” dedi. TARİŞ Başkanı Doğan Altan ise, Milletvekili Erdem’den Türkiye’nin stratejik ürünü olan pamuk hakkında bilgi vererek, pamuk üretiminin girdi maliyetinin yüksekliğinden şikayet ederek, pamuk üreticisinin teşviklerden daha da fazla faydalandırılmasını istedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 6’ncısı düzenlenen Aydın Tarım Fuarı’nı ziyarette bulundu.

AYDIN- Milletvekili Mehmet Erdem’e Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu, AK Parti Germencik İlçe ve Germencik TARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sivri, Aydın TARİŞ Başkanı Doğan Altan, Germencik Tariş Yön. Kur. Üyesi D. Ali Özer eşlik etti.

Fuar alanını gezen Milletvekili Mehmet Erdem, daha sonra TARİŞ Başkanı Doğan Altan’ın makamında Aydın tarımını değerlendirdi.

Erdem, “Hükümetimizin tarım politikası üreticimizi birçok noktada sevindirmiştir. Ürün destekleme, kredi kullanımı, yatırımlarımız, modern ekipmanla desteklerimiz ve teşviklerimiz vatandaşımızı memnun etmiştir. Tarımda yerli sanayicimizin sektörel başarıları ürün kalitesini artırarak işgücünü de azaltmıştır” dedi.

TARİŞ Başkanı Doğan Altan ise, Milletvekili Erdem’den Türkiye’nin stratejik ürünü olan pamuk hakkında bilgi vererek, pamuk üretiminin girdi maliyetinin yüksekliğinden şikayet ederek, pamuk üreticisinin teşviklerden daha da fazla faydalandırılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.